کد خبر:۱۱۰۲۷۴۰

تولید انواع ماشین‌های الکتریکی برای نخستین بار در ایران

یک شرکت دانش بنیان به واسطه کادر متخصص و مجرب خود و در اختیار داشتن تجهیزات و ماشین آلات منحصر به فرد در کشور از طراحی، ساخت، تست و تعمیر انواع الکتروموتور و ژنراتور در ایران خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت ماشین‌های الکتریکی جوین (جمکو) با هدف عدم وابستگی صنایع داخل به کشور‌های خارجی در زمینه تولید انواع ماشین‌های الکتریکی در شهرستان سبزوار تاسیس شده است.

محمد رستمی، مدیر عامل شرکت ماشین‌های الکتریکی جوین با اشاره به کیفیت بالای محصولات شرکت ماشین‌های الکتریکی جوین با نام تجاری جمکو، افزود: محصولات مجموعه ما قابل رقابت با نمونه‌های خارجی به بازار مصرف عرضه می‌شود و این تولیدات شامل الکتروموتور‌های سه فاز صنعتی از ۵.۵ تا ۱۰۰۰۰ کیلووات مطابق با استاندارد‌های بین المللی و سازمان ملی استاندارد ایران می‌باشد که تمام تست‌های لازم طبق استاندارد‌های معتبر جهانی و با تجهیزات پیشرفته انجام می‌شود.
وی افزود: در طول سه دهة گذشته، همراه با گسترش صنعت، این شرکت نیز رشد چشمگیری داشته است و با ۴۵۰ نفر نیروی کار، از جمله ۱۷۴ متخصص، ۱۲ واحد تولیدی و خدمات پشتیبانی متمرکز، به عنوان سازمانی حرف‌های مدیریت میشود که سالیانه توان تولید بیش از ۱۲۰۰ مگاوات معادل ۱۲ هزار و ۶۸۰ دستگاه انواع الکتروموتور و ژنراتور را دارد.

رستمی تصریح کرد: شرکت ما برای اولین بار در ایران محصولاتی از جمله الکتروموتور سه فاز فشار ضعیف پوسته چدنی در سال ۱۳۷۸، الکتروموتور سه فاز فشار متوسط در سال ۱۳۸۶، ژنراتور دیزل در سال ۱۳۸۸ الکتروموتور سه فاز فشار ضعیف دور متغیر در سال ۱۳۹۲، الکتروموتور سه فاز فشار متوسط ضد انفجار در سال ۱۳۹۴، الکتروموتور سه فاز فشار ضعیف تهویه و استخراج دود در سال ۱۳۹۵، الکتروموتور سه فاز فشار ضعیف ضد انفجار در سال ۱۳۹۷، الکتروموتور سنکرون ۳۴ قطب با توان ۴۰۰۰ hp در سال ۱۳۹۹ و الکتروموتور سه فاز جریان متناوب ترکشن را در سال ۱۴۰۰ طراحی و تولید کرده است.

رستمی خاطر نشان کرد: شرکت جمکو افزون بر تأییدیۀ استاندارد ملی ایران و اتحادیۀ اروپا (CE)، تأییدیۀ ATEX را از شرکت ECM ایتالیا برای الکتروموتور‌های ضدانفجار و تأییدیه شرکت DEDAL بلغارستان را برای الکتروموتور‌های استخراج دود دریافت کرده است. بر این اساس، همۀ الکتروموتور‌ها و ژنراتور‌های این شرکت بدون هرگونه محدودیت جغرافیایی امکان استفاده دارند. همچنین، شرکت جمکو در سال ۱۴۰۱ موفق شد عنوان «دانش بنیان» را از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری دریافت کند. این ویژگی ها، انگیزة لازم را به شرکت جمکو داده است تا به تولیدکنند‌های جهانی در صنعت الکتروموتور تبدیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار