به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، قیمت انواع گوشت، قطعه بندی، فرآورده و انواع آلایش مرغی اعلام شد.
قیمتها به شرح زیر است:
بازوی کبابی ساده هرکیلوگرم ۸۶ هزار و ۲۰۰ تومان
بال کبابی ساده (بدون نوک بال) هرکیلوگرم ۹۵ هزار و ۸۰۰ تومان
جوجه کباب با استخوان ساده هرکیلوگرم ۱۲۵ هزار و ۲۰۰ تومان
جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده هرکیلوگرم ۱۵۴ هزار و ۴۰۰ تومان
ران بدون پوست و دنبالچه، چربی و سر ساق هرکیلوگرم ۱۰۹ هزار و ۲۰۰ تومان
ران و سینه بدون پوست، دنبالچه، شش، گردن، بال و بازو هرکیلوگرم ۱۱۷ هزار و ۹۰۰ تومان
ساق مرغ بدون پوست و سرساق هرکیلوگرم ۱۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان
سینه با استخوان بدون پوست، شش، گردن، بال (بدون بازو) هرکیلوگرم ۱۲۵ هزار و ۸۰۰ تومان
سینه بدون استخوان (شنیسل بدون آرد بدون بازو) هرکیلوگرم ۱۵۱ هزار و ۷۰۰ تومان
فیله مرغ هرکیلوگرم ۱۷۸ هزار و ۸۰۰ تومان
گردن بدون پوست هر کیلوگرم ۲۴ هزار و ۲۰۰ تومان
مخلوط بال و بازو کبابی ساده هر کیلوگرم ۹۱ هزار تومان
مغز ران بدون پوست و بدون استخوان کعب ران هرکیلوگرم ۱۱۸ هزار و ۸۰۰ تومان
پای مرغ پاک شده (بدون ناخن) بسته ۴۰۰ گرمی ۱۶ هزار تومان
جگر مرغ بسته ۴۰۰ گرمی ۲۳ هزار تومان
دل مرغ بسته ۴۰۰ گرمی ۳۵ هزار تومان
سنگدان مرغ بسته ۴۰۰ گرمی ۳۹ هزار تومان