کد خبر:۱۱۰۴۸۴۳

آمریکا ۱۹ فرد و نهاد را در ارتباط با صنایع موشکی ایران تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز تحریم‌های جدیدی را در ارتباط با ایران وضع کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو،  وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز چهارشنبه تحریم‌های جدیدی را به بهانه حمایت از برنامه دفاعی ایران در حوزه‌های موشک‌های بالستیک و پهپادی وضع کرد.

بر اساس اعلام وبگاه وزارت خزانه داری آمریکا، دفتر کنترل دارایی‌های وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «اوفک» امروز ۱۱ شخص، ۸ نهاد و یک کشتی مستقر در ایران، هنگ کنگ، جمهوری خلق چین (PRC) و ونزوئلا را تحریم کرد؛ طرف‌هایی که به برنامه‌های موشکی و هواپیمای بدون سرنشین (UAV) ایران کمک می‌کردند.

بیانیه صادره از سوی این نهاد آمریکایی اضافه می‌کند: افراد منتخب امروز از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران (IRGC)، وزارت دفاع و لجستیک نیرو‌های مسلح (MODAFL) یا توابع آن‌ها در تولید و تکثیر موشک و پهپاد حمایت کرده اند.

«برایان ای. نلسون» (Brian E. Nelson) معاون وزیر خزانه داری آمریکا در امور تروریسم و اطلاعات مالی، در این باره ادعا کرد: تصمیم بی پروا ایران برای ادامه تکثیر پهپاد‌های مخرب و سایر تسلیحات، درگیری‌های متعدد در مناطق مختلف جهان را طولانی می‌کند! آمریکا به اقدامات خود برای ایجاد اختلال در تکثیر پهپاد‌ها و سایر تسلیحات ایران برای بازیگران بی ثبات کننده ادامه خواهد داد و ما جامعه بین المللی را نیز تشویق می‌کنیم که اقدامات مشابهی انجام دهد!

بیانیه صادره از سوی وزارت خزانه داری آمریکا همزمان با پایان محدودیت‌های موشکی ایران بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل، اضافه کرد: علاوه بر این، با هماهنگی وزارت امور خارجه، بازرگانی و دادگستری آمریکا، ما راهنمای عمومی جدیدی برای صنایع خصوصی در رابطه با خرید موشک از ایران و تحریم‌های آمریکا و محدودیت‌های صادراتی مرتبط با آن صادر خواهیم کرد.

گفتنی است که از امروز بر اساس قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، همه محدودیت‌هایی که به صورت ناعادلانه درباره فعالیت‌ها و نقل و انتقالات مرتبط با موشک‌های بالستیک به / از جمهوری اسلامی ایران وضع شده بود، به اتمام رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار