به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت در گرگان اظهار کرد: از مجموعه جمعیت ۲ میلیون نفری گلستان حدود ۲۷ هزار بیمار تحت عنوان بیماران سخت درمان و صعب العلاج در سامانه بیمه سلامت نام نویسی کردهاند که طی ۶ ماه نخست سال مبلغ ۱۳ میلیارد تومان برای هزینههای خارج از شمول این بیماران پرداخت شده است.
وی ادامه داد: مبلغ پرداخت شده صرفاً مشمول هزینههای خارج از هزینههای متعارف تحت پوشش بیمه پایه و بیمه تکمیلی است و ۹۵ درصد هزینههای بیماران خاص در قالب تعهدات بیمه پایه و بیمه تکمیلی پرداخت میشود.
مدیر کل بیمه سلامت گلستان ادامه داد در مجموع رقمی معادل ۴ میلیارد تومان برای بیماران مشمول بیمه تامین اجتماعی، ۳ میلیارد تومان برای بیماران مشمول نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد و و رقم معادل ۶ میلیارد تومان برای بیماران مشمول بیمه سلامت پرداخت شده است.
وی ادامه داد یک میلیون و ۲۰۶ هزار نفر است ازاهالی گلستان به صورت رایگان از خدمات بیمه سلامت بهرهمند هستند که ۲۰۰ هزار نفر آنها در شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر جمعیت و ۹۶۰ هزار نفر از آنها در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، عشایر و ساکنین روستاها هستند.
وی ادامه داد پس از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از داروها، رقم پرداختی بیمه سلامت گلستان به داروخانهها از عدد ۶ میلیارد تومان در ماه به ۳۲ میلیارد تومان رسیده است که رشد ۵ برابری را نشان میدهد.
مدیر کل بیمه سلامت گلستان عدم استقبال برخی از بیماران خاص و یا حتی زوجین نابارور را از حمایتهای بیمه سلامت را سوال برانگیز دانست و گفت: با وجود آمادگی این بیمه برای برای پرداخت هزینهها استقبال حداکثری از این فرصت انجام نمیشود.
حسینی افزود: بر اساس آمارهای غیر رسمی هزاران زوج نابارور در گلستان زندگی میکنند، اما تعداد زوجهای بهرهمند از خدمات بیمه سلامت پوشش هزینههای درمان ناباروری حدود ۲۵۰ نفر است.