۵ درصد پزشکان متخصص گلستانی با بیمهها قرارداد منعقد نمیکنند

سید محمد حسینی، مدیر کل بیمه سلامت گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: به رغم مذاکرات و پیشنهادات متعدد حدود ۶۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در استان گلستان با بیمه سلامت قرارداد منعقد نمیکنند و مقرر شده است اسامی این پزشکان با استفاده از ظرفیتهای ممکن اطلاع رسانی شود.
وی گفت: با توجه به خلاهای قانونی هیچ اهرمی برای اعمال فشار بر این پزشکان وجود ندارد تا امکان بهرهمندی حداکثری بیماران از ظرفیت همه پزشکان محقق شود.
حسینی گفت: در حال حاضر ۱۲۷۰ پزشک متخصص و فوق تخصص با بیمه سلامت گلستان قراردارند و مطالبات و حق السهم بیمه خود را به صورت ماهانه دریافت می کنند.
وی ادامه داد: با وجود آنکه، هم اکنون صندوق حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج هزینههای درمانی و دارویی ۱۰۷ نوع بیماری را زیر چتر پوشش خود قرار داده است؛ اما در برخی بیماریها، با وجود تعداد بالای بیماران شاهد آن هستیم که تعداد مراجعان و متقاضیان بهره مندی از این کمک هزینهها بسیار اندک است.
حسینی گفت: مثلاً جامعه بیماران ام اس در گلستان عدد قابل توجهی است اما تعداد بیمارانی که کمک هزینههای درمان این بیماری استفاده میکنند، بسیار کم هستند.
وی ادامه داد: برخی بیماران به ویژه بانوان به سبب مسائل اجتماعی و فرهنگی تمایل ندارند که نام خود را در سامانههای بیمه سلامت به عنوان بیمار خاص ثبت کنند و به همین دلیل از دریافت خدمات محروم میشوند.
مدیر کل بیمه سلامت گلستان افزود: برای ارتقا و بهبود خدمات به این دسته از بیماران باید چارهاندیشی عاجلی شود.
وی گفت یکی از مباحثی که در دولت سیزدهم به طور جدی به آن توجه شده است مقوله حمایت از اهدا کنندگان کلی است، که تا هفته های گذشته رقمی معادل ۴۰ میلیون تومان کمک به آنها پرداخت می شد و این عدد به ۵۸ میلیون تومان افزایش یافته است.
وی ادامه داد: به طور متوسط ماهانه ۱۲۵ میلیارد تومان در بخشهای مختلف در گلستان هزینه میکنیم و از ابتدای سال تاکنون ۳۷۲ میلیارد تومان پرداخت کرده ایم.
حسینی همچنین گفت : اتباع مجاز غیرایرانی ساکن در گلستان هم میتوانند از خدمات بیمه سلامت بهرهمند شوند و در همین راستا ۱۱۰۰ نفر از این افراد که دارای کارت آمایش اتباع بوده اند از کمک هزینههای درمانی بیمه سلامت بهرهمند شدهاند