آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۵۴۳۰

تقدیر از ۳۰ برگزیده جشنواره دانشجویی نانو

۳۰ برگزیده جشنواره دانشجویی بنیاد آموزش فناوری نانوامروز در دانشگاه علوم پزشکی تهران تقدیر شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با تقدیر از برگزیدگان دوازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو، نهادهای ترویجی برتر، مدرسین برتر و تیم‌های فناور برتر کمپ کارآفرینی و اشتغال برنامه نانواستارت‌آپ،جشنواره نانو استارت آپ به کار خود پایان داد.

بنیاد آموزش فناوری نانو با ماموریت اجرای فعالیت‌های ترویجی دانشجویی از مجموعه‌های گروه ترویج و فرهنگ‌سازی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو است. 

هدف این بنیاد رسالت ترویج دانشجویی فناوری نانو با ۵ برنامه است که این برنامه‌ها به این شرح است: 

مسابقه ملی فناوری نانو
شبکه نهادهای ترویجی فناوری نانو
شبکه مدرسان فناوری نانو
وبگاه آموزش فناوری نانو
برنامه نانواستارت‌آپ

این بنیاد به منظور حفظ و تقویت فعالیت‌ها و برنامه‌های ترویجی و آموزشی، در انتهای هر سال تحصیلی نفرات و گروه‌های برتر فعال در هر کدام از این برنامه‌ها را در قالب جشنواره بنیاد آموزش فناوری نانو معرفی و تقدیر می‌کند.

در این مراسم ۳۰ نفر از برگزیدگان دوازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو که شامل ۱۵ نفر در مقطع کارشناسی و ۱۵ نفر در مقاطع تحصیلات تکمیلی می‌شوند، تقدیر شدند. این ۳۰ برگزیده شامل ۵ مدرس برتر، ۱۰ نهاد برتر فعال در مسابقه ملی فناوری نانو، ۱۰ نهاد برتر در هفته نانو و ۳ تیم فناور برتر کمپ کارآفرینی و اشتغال برنامه نانواستارت‌آپ (۱۰ نفر) هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار