نمره قبولی به آمادگی کارکنان مترو در مقابله با حوادث
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۵۶۰۸

نمره قبولی به آمادگی کارکنان مترو در مقابله با حوادث

به منظور آمادگی در برابر حوادث احتمالی در مترو مانور عملیاتی انتشار دود و حریق در قطار برای دومین بار در خطوط هفت‌گانه مترو برگزار شد.
نمره قبولی به آمادگی کارکنان مترو در مقابله با حوادث

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین امیراحمدی مدیر ایمنی و مهندسی عملیات شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه افزود: انجام این مانور‌ها به لحاظ ارزیابی آمادگی کارکنان نسبت به وظایف محوله از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مانور مواردی، چون بررسی مسیر‌های تخلیه اضطراری مسافری ایستگاه‌ها در شرایط اضطراری، افزایش توانمندی همکاران امور ایستگاه‌ها و راهبران قطار در مواجهه با حوادث حریق در داخل خطوط مترو، به‌روزرسانی دستورالعمل‌های عملیاتی شرایط اضطراری، آشنایی تمامی واحد‌های حاضر در مانور با شرح وظایف مربوطه طبق دستورالعمل‌های موجود و سرعت عمل در به‌کارگیری تجهیزات تخصصی در کنترل و یا کاهش اثرات ناشی از بحران مورد ارزیابی قرار گرفت.


وی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ نفر از کارکنان هر خط در این مانور شرکت کردند و عملکرد جعبه آتش‌نشانی (فایرمن باکس) ایستگاه‌ها جهت تخلیه دود مناسب بود گفت: با توجه به ارزیابی‌های انجام شده، به طور کل عملکرد کارکنان حاضر در مانور نسبتاً مناسب ارزیابی شد؛ اما در جهت افزایش مهارت، تقویت عملکرد و افزایش سرعت عمل می‌بایست کارکنان به طور منظم در مانور‌های مختلف شرکت کنند. همچنین مطالعه و آشنایی کامل با دستورالعمل‌ها و روش‌های اجرایی مرتبط با حوزه کاری نیز بسیار ضروری است.


گفتنی است مانور در خط شش مترو به دلیل هم‌زمانی با افتتاح ایستگاه‌های جدید به‌صورت دور میزی انجام شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار