کد خبر:۱۱۰۵۶۳۰

تفاهمنامه همکاری دانشگاه پیام نور با بانک قرضالحسنه مهر ایران

تفاهم نامه همکاری دانشگاه پیام نور با بانک قرض الحسنه مهر ایران با حضور هیات رئیسه دانشگاه و مدیرعامل بانک در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  ابراهیم تقی زاده رئیس دانشگاه پیام نور در این مراسم اظهار داشت: دانشگاه پیام نور با ۳۶۰ هزار دانشجوی فعال و ۱۳ هزار کارمند و عضو علمی ظرفیت بالایی برای تعامل با همه سازمان‌ها و ارگان‌ها دارد.


وی درباره تفاهم نامه با بانک قرض الحسنه گفت: با همکاری معاونت اداری و مالی دانشگاه جلسات متعددی با بانک‌های متعدد برگزار شد و بعد از بررسی‌های صورت گرفته جمع بندی نهایی بدین صورت شد که بانک قرض الحسنه مهر ایران می‌تواند به همکاران اداری و علمی و همچنین دانشجویان خدمات مناسب تری ارائه دهد.


رئیس دانشگاه پیام نور همچنین گفت: با توجه به رسالت قرض الحسنه این بانک و همچنین شرایط اقتصادی حاکم، این بانک می‌تواند به خانواده دانشگاه پیام نور کمک شایانی کند.

در این مراسم همچنین شمسی نژاد مدیرعامل بانک قرض الحسنه اظهار داشت: بانک قرض الحسنه مهر این ظرفیت را دارد که در زمینه فرهنگی و علمی از پایان نامه‌های دانشجویانی که درباره قرض الحسنه تحقیق انجام دهند حمایت کند و تسهیلاتی برای آنان در نظر بگیرد.


وی درباره تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان و خلاق گفت: بانک به شرکت‌های دانش بنیان و خلاق مبلغ ۷۵۰ میلیون تومان تسهیلات با سود پایین ارائه می‌کند.


مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر همچنین گفت: بسیاری از خدمات بانک به صورت کاملاً آنلاین صورت می‌گیرد و نیازی به مراجعه حضوری به شعب نیست.


شمسی نژاد همچنین گفت: در دولت سیزدهم توجهی خاص به این بانک شده است که ۳ میلیون فقره تسهیلات در سال گذشته پرداخت شد و میزان استقبال مردم در دو سال اخیر از ۱۰ به ۱۵ میلیون نفر رسید.


وی افزود: در دو سال اخیر سازمان‌های زیادی در زمینه حقوق و دستمزد با ما تفاهم نامه امضا کردند و پرداختی وزارت علوم و دانشگاه تهران نیز توسط بانک مهر صورت می‌گیرد و انشالله با این تفاهم نامه خانواده دانشگاه پیام نور بتواند از تسهیلات و شرایط ویژه این بانک استفاده کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار