به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمدتقی محمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه در گرگان اظهارکرد: اعتبارات پدافند غیرعامل در قانون بودجه تبصره ۱۹ بند (س) دیده شده و دستگاههای اجرایی ملزم هستند یک درصد اعتبارات تملک دارایی و هزینهای خود را پس از تایید سازمان پدافند غیرعامل، هزینه کنند.
وی افزود: سال گذشته از محل اعتبار یک درصد تخصیصی در حوزه پدافند غیرعامل در استان گلستان حدود ۱۸ میلیارد تومان هزینه شده است.
محمدی اضافه کرد: در حال حاضر و براساس دستورالعمل ملی ۱۲ کارگروه تخصصی ذیل شورای پدافند غیرعامل از جمله سایبری و الکترونیک، مشارکتهای مردمی، انرژی وتامین نیازهای ضروری، فرهنگی و اجتماعی، بیولوژیک، طرحهای زیربنایی (راهداری و حمل و نقل)، امداد و نجات و پشتیبانی، حقوقی و قضایی و صنعت، معدن و تجارت با همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط در گلستان فعال است.
وی ادامه داد: استان گلستان به سبب برخورداری از مواهب طبیعی مانند منابع طبیعی، جنگل، مرتع و دریا و همچنین فعالیتهای گسترده در بخش کشاورزی، دامپروری و شیلات گرفتار تهدیداتی بر پایه مسائل زیستی است که با سندهای راهبردی ادارات کل مربوطه اقدامات مقابلهای و پدافندی در حال انجام است.
محمدی افزود: تهدیدات در فضای مجازی و سایبری به صورت مستمر در حال رصد و کنترل است و دستگاههای متولی اقدام اقدامات پدافندی معمول را اجرایی میکنند.
مدیر کل پدافند غیرعامل استانداری گلستان گفت: سند پدافند غیرعامل شهرگرگان تهیه شده است و اقدامات اجرایی آن توسط شهرداری و دیگر دستگاههای متولی در حال در دستور کار قرار دارد.
وی گفت:ایجاد ۹ طرح زیرساختی شامل ۶ بیمارستان، شیرینسازی آب دریای خزر، ایجاد راهآهن اینچهبرون- شاهرود و ساخت جاده علیآبادکتول- شاهرود مجوز پدافند غیرعامل را دریافت کرده و آماده اجرا و پیگیری توسط دستگاههای مرتبط است.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری گلستان گفت: امسال برای گرامیداشت هفته پدافند غیرعامل بیش از ۵۰۰ برنامه متنوع در حوزههای مختلف با همکاری ۶۵ دستگاه مرتبط در این استان تدارک دیده شده است