کد خبر:۱۱۰۵۸۴۷

تبادل اندیشه‌ها و تجارت رهاورد مهم برگزاری گردهمایی‌های علمی

رئیس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به جنبه‌های مثبت برگزاری رویداد‌های علمی گفت: لازم است به ویژه برای نسل جوان کشور تحرک و انگیزه ایجاد کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به جنبه‌های مثبت برگزاری رویداد‌های علمی گفت: لازم است به ویژه برای نسل جوان کشور تحرک و انگیزه ایجاد کنیم.


محمد امانی در آیین افتتاحیه سیزدهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی، برگزاری این کنفرانس را یک فرصت مغتنم برای تبادلات علمی دانست و افزود: این چنین گردهمایی‌هایی از چند جنبه مهم هستند که از مهمترین آن‌ها حضور همزمان دانشگاهیان و صنعتگران و تبادل اخرین یافته‌ها است.


وی تشویق محققان و پژوهشگران به اجرای تحقیقات نو را از دیگر جنبه‌های مثبت برگزاری کنفرانس‌های علمی نام برد و یادآور شد: همچنین پژوهشگران در جریان نیاز‌ها و آخرین تحولات صنعتی قرار خواهند گرفت.


امانی تقویت آموزش را از دیگر جنبه‌های این کنفرانس عنوان کرد و افزود: روحیه بخشی، ایجاد انرژی و انگیزه در نسل جوان از دیگر رهاورد‌های این کنفرانس است. این تحرک به ویژه باید به نسل جوان جامعه منتقل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار