کد خبر:۱۱۰۷۱۷۰

همکاری آموزشی و فن‌آوری سازمان بین‌المللی سینوو با کشور عمان

دبیرکل سازمان بین‌المللی سینوو در نشست با وزیر آموزش عالی، تحقیقات علمی و نوآوری عمان درباره گستره‌ای از همکاری‌ها از جمله پایه‌گذاری یک دانشگاه مجازی بین‌المللی مبتنی بر فن‌آوری آموزشی هوش‌مصنوعی و متاورس گفتگو کردند.

همکاری آموزشی و فن‌آوری سازمان بین‌المللی سینوو با کشور عمان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ایجاد پیوند میان شرکت‌های دانش‌بنیان و نیروبخشی به همکاری‌های استارت‌آپی در راستای تولید ارزش و ثروت، اعتباربخشی بین‌المللی به مدارک و گواهینامه‌های آموزشی و دانشگاهی کشور‌های اسلامی، انجام همکاری دوجانبه با صندوق شکوفایی ریاست جمهوری ایران در راستای ایجاد هاب نوآوری در کشور عمان از دیگر گزاره‌های اشاره شده در گفت‌وگوی دکتر کریم نجفی‌برزگر، دبیرکل سازمان بین‌المللی سینوو با دکتر رحمه بنت ابراهیم المحروقی، وزیر آموزش عالی، تحقیقات علمی و نوآوری عمان بود.

دبیرکل سازمان بین‌المللی سینوو همچنین با اشاره به جایگاه ویژه سلطنت عمان در میان کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس، گفت: عمان در پرتو سیاست‌های سند چشم‌انداز ۲۰۴۰ این کشور از توانمندی بسیار خوبی برای تبدیل شدن به هاب منطقه‌ای برخوردار است که کوشش خواهیم کرد با هم‌افزایی، ظرفیت‌های مناسبی در این زمینه ایجاد شود.

وزیر آموزش عالی، تحقیقات علمی و نوآوری عمان نیز با ابراز خرسندی از اینکه این نشست بر پایه همکاری‌های هم‌پیوند با سازمان همکاری اسلامی برگزار شده است، از وزیر علوم، تحقیقات و فن‌آوری ایران به عنوان یکی از ۵۷ کشور هم‌پیمان در سازمان همکاری اسلامی برای سفر به عمان دعوت کرد.

هم‌اکنون سه مجموعه از کشور سلطنت عمان در شمار اعضای سازمان بین‌المللی سینوو قرار دارند که پیش‌بینی می‌شود که در جریان این سفر با شناخت بهتر عمانی‌ها از کارکرد‌ها و دستاورد‌های سینوو، همکاری‌های آموزشی و فن‌آوری بیش از پیش گسترش یابد.

گفتنی است سازمان بین‌المللی سینوو با بَرنام شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام یکی از شبکه‌های وابسته به - کامستک - کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری کشور‌های هم‌پیمان در سازمان همکاری‌های اسلامی است که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران میزبانی از آن را بر عهده دارد. این سازمان بین‌المللی، پایگاهی سرشار از دانایی و توانایی است که با آرمان دادگری، ژرفایش و پایایی دانش و اندیشه و توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی جهان اسلام، در گسترش آموزش‌عالی همگانی استوار بر فناوری هوشمند می‌کوشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار