به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در این بازدید دکتر گلرو مدیر همکاریهای علمی وبین المللی دانشگاه صنعتی امیرکبیر بعد از ارائه توانمندیهای دانشگاه صنعتی امیرکبیر به انجام فعالیتهای مشترک در حوزههای آموزشی مانند تبادل دانشجو و استاد، حوزههای پژوهشی مانند انجام پروژههای مشترک بین المللی تحت حمایت مالی اتحادیه اروپا و نیز همکاریهای صنعتی در خصوص تولید و فروش محصولات دانش بنیان در بازار ارمنستان و ایران تاکید کرد.
دکتر گئورک قره پتیان معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی برق گفت: با برنامه ریزی میتوانیم فعالیتهای بین المللی مشترک در قالب برنامه افق ۲۰۲۰ میان دانشگاههای کشور ارمنستان و ایران از جمله دانشگاه صنعتی امیرکبیر ایجاد کنیم.
دکتر عبدالرسول پورعباس معاون پژوهشی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: این دانشکده دارای ۴ گروه ریاضیات محض، ریاضیات کاربردی، آمار و علوم کامپیوتر است.
وی افزود: گروه ریاضی دانشکده ریاضی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در جهان دارای رتبه ۱۰۶ است و یکی از اساتید این دانشکده جز ۱۰ نفر اول جهانی و ۵ نفر از اساتید این دانشکده نیز جز دانشمندان یک درصد برتر جهانی معرفی شده اند.
دکتر بهادر بخشی معاون پژوهشی و روابط بین الملل دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: دانشکده مهندسی کامپیوتر در ۴ حوزه سخت افزار، نرم افزار، هوش مصنوعی و شبکه فعالیت میکند.
وی اظهار داشت: دانشکده مهندسی کامپیوتر یک دانشکده جوان است، اما سرعت رشد این دانشکده خیلی زیاد است. با توجه به تجربه این دانشکده در انجام فعالیتهای بین المللی با دانشگاههای کشور آلمان و فرانسه میتواند در خصوص همکاری با کشور ارمنستان نیز بصورت فعال اقدام کند.