آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۷۱۷۹
طی اطلاعیه‌ای اعلام شد؛

ثبت نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری تا ۱۴ آبان تمدید شد

روابط عمومی شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری اعلام کرد: ثبت نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری تا ۱۴ آبان تمدید شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: پیرو انتشار دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۲ و با توجه به استقبال صورت گرفته و درخواست‌های مردمی مبنی بر تمدید مهلت ثبت نام و به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از متقاضیانی که تا امروز (هفتم آبانماه ۱۴۰۲) نسبت به ثبت نام خود اقدام نکرده‌اند تدابیری اتخاذ شده است که علاقه‌مندان بتوانند تا پایان روز یکشنبه ۱۴ آبان ماه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

از این رو ضرورت دارد که متقاضیان در مهلت تعیین شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام وآماده و فراهم کردن مدارک مورد نیاز، به درگاه اطلاع رسانی Sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

همچنین متقاضیانی که پیش از این ثبت نام خود را تکمیل و کد رهگیری ثبت نام دریافت کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ یاد شده نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار