آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۷۳۰۵

پاشینیان: برخورداری از نیرو‌های مسلحِ آماده رزم، حق ارمنستان است

نخست وزیر ارمنستان روز دوشنبه در پارلمان این کشور گفت که بودجه نظامی ارمنستان به نسبت سال‌های گذشته رشد چشمگیری یافته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان روز دوشنبه در پارلمان این کشور گفت که هزینه‌های نظامی ارمنستان در سال ۲۰۲۴ نسبت به سال ۲۰۱۸، ۱۲۵ درصد افزایش خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری «آرکا» پاشینیان افزود، رشد برنامه ریزی شده به هیچ وجه با دستور کار صلح اعلام شده توسط دولت ارمنستان در تضاد نیست.

منابع مطلع روز شنبه گزارش کردند که هند در حال ارسال تسلیحات جدید به ارمنستان است، اقدامی که خشم جمهوری آذربایجان را موجب خواهد شد.

به گزارش روزنامه «اکونومیک تایمز»، هند پس از تحویل موفقیت آمیز اولین سری از تسلیحات در سال گذشته، در حال ارسال تجهیزات نظامی جدید به ارمنستان است.

افراد مطلع اظهار داشتند یک مقام ارشد ارمنستان اخیرا از «دهلی نو» بازدید کرده و در این زمینه گفتگو‌هایی انجام داده است.

پاشینیان که در جلسه استماع پارلمان درباره پیش‌نویس بودجه سال ۲۰۲۴ صحبت می‌کرد، گفت: «هزینه‌های دفاعی برای کشور ضروری و مهم است و اصلاح ارتش برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است. داشتن نیرو‌های مسلح آماده رزم حق قانونی و الزامی برای هر کشوری است.»

 ارمنستان در روز‌های گذشته نیز با فرانسه توافقنامه همکاری نظامی امضا کرد و بر اساس آن ارمنستان به سامانه‌های راداری و پدافند موشکی پیشرفته ساخت فرانسه مجهز می‌شود.

«سباستین لکورنو» وزیر دفاع مسلح فرانسه در گفتگو با خبرنگاران در شهر پاریس گفت ارمنستان سه سامانه راداری «مستر-۲۰۰» خریداری خواهد کرد.

لکورنو در نشست خبری همراه با «سورن پاپیکیان» همتای ارمنستانی خود گفت: «این سامانه که قبلاً در اوکراین مورد استفاده قرار می‌گرفت، به دلیل قابلیت‌های کشف شناخته شده است.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار