
کد خبر:۱۱۰۸۲۸۰
عملیات مشترک گردانهای قسام و قدس علیه جنگافزارهای صهیونیستی
گردانهای قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) و گردانهای قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) به صورت مشترک جنگافزارهای ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار دادند.

به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، گردانهای قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) و گردانهای قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) به صورت مشترک جنگافزارهای ارتش رژیم صهیونیستی که وارد جنوب منطقه تل الهوی در غزه شده بودند را با خمپاره هدف قرار دادند.
علاوه بر این گردانهای قسام اعلام کرد که موفق شده ۲ تانک ارتش رژیم صهیونیستی را با موشک «یاسین ۱۰۵» هدف قرار داده و منفجر کند.
همچنین گردانهای قسام یک تانک ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب غرب تل الهوی را با موشک هدایتشونده «کونکورس» هدف قرار داد.
از سوی دیگر گردانهای قسام اعلام کرد که در واکنش به هدف قراردادن غیرنظامیان فلسطینی درغزه، شهرک صهیونیستی اشدود را موشکباران کرده است.
بر این اساس آژیر هشدار در شهرکهای صهیونیستی اطراف نوار غزه به صدا درآمد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.