کد خبر:۱۱۰۸۵۰۵

جنب و جوش تشکل‌های دانشجویی زمینه ساز تربیت مدیران آینده کشور

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد گفت: مهمترین کارکرد دانشگاه تربیت مدیران آینده کشور است، اینکه افراد نسبت به محیط دانشگاه، شهر و کشور خود بی تفاوت باشند محقق نمی‌شود. دانشگاهی می‌تواند تربیت کننده باشد که جنب و جوش و فضای تشکیلات در آن وجود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی پورمیرزایی مسئول بسیج دانشجویی استان یزد در گردهمایی جمعی از فعالین تشکل‌های دانشجویی استان یزد گفت: معتقدیم دانشجو می‌تواند بسیاری از بن بست‌ها و مشکلات کشور را با مطالبه گری و به قول رهبر معظم انقلاب مماس شدن با مشکلات کشور از طریق گفتمان سازی و تصمیم سازی رفع کند.

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد افزود: بر طبق برآورد‌ها میزان مشارکت دانشجویان در دهه هفتاد در تشکل‌های دانشجویی بیش از ۴۰ درصد بوده، اما اکنون به کمتر از ده درصد رسیده است. باید ببینیم چرا جوانان تمایل ندارند در تشکل‌ها فعالیت کنند و یا شاید باید بگوییم که تشکل‌های ما چه به سرشان آمده که جذابیت لازم را برای دانشجویان ندارند.

وی گفت: معتقدیم در استان یزد باید جنبش دانشجویی از پوسته خود بیرون بیاید و اثر خود را محدود به دانشگاه خود نبیند، همانگونه که تسخیر سفارت آمریکای جنایتکار مخصوص به دانشگاه خاصی نبود و تمام دانشجویان پیرو خط امام در آن مشارکت داشتند.

پورمیرزایی افزود: در این راستا باید یک سری عملیات استانی و کشوری طراحی کنیم و از این طریق همزمان هم برای حل مشکلات جامعه و هم برای ارتقا و تقویت جنبش دانشجویی بکوشیم.

مسئول بسیج دانشجویی استان یزد اعلام کرد: همه شما عزیزان فعال در دانشگاه‌ها دغدغه اسلام را دارید و برای ارتقای کشور کار می‌کنید پس از نظر ما بسیجی هستید، شاید در این مسیر اختلاف نظر و سلیقه وجود داشته باشد لکن هدف یکی است.

وی تصریح کرد: بسیاری از انحراف سیاست و عملکرد تصمیم گیران کشور ناشی از نداشتن ارتباط مسئولین با دانشجویان است لذا با برگزاری چنین جلساتی به دنبال آن هستیم که این مشکل را رفع کنیم.

پورمیرزایی گفت: مهمترین کارکرد دانشگاه تربیت مدیران آینده کشور است. این مهم فقط در فضای تحصیل اتفاق نمی‌افتد، اینکه افراد نسبت به محیط دانشگاه، شهر و کشور خود بی تفاوت باشند محقق نمی‌شود. دانشگاهی می‌تواند تربیت کننده باشد که جنب و جوش و فضای تشکیلات در آن وجود داشته باشد. هر چه کنش‌های شما اثرگذارتر باشد از جنس همین تسخیر لانه جاسوسی، یا ماجرای هپکو، هفت تپه و ... نیرو‌های بزرگتری برای آینده کشور تربیت می‌شود.

وی در پایان هشدار داد: اگر ما زمینِ بازی در دانشگاه را تعریف نکنیم، خروجی دانشگاه‌ها اثری در حل مشکلات جامعه نخواهد داشت. برای این منظور هم چاره‌ای نداریم جز اینکه جبهه‌ای فعالیت کنیم و عرصه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی را در دانشگاه به اوج برسانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار