گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو: َبه تازگی نتایج یک نظرسنجی که با ارزیابی سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی کارکنان توسط موسسه سلامت مک کینزی انجام شده نشان میدهد ژاپن در رتبه آخر جهانی رفاه کارکنان قرار دارد. بلومبرگ در گزارشی به این موضوع پرداخته است.
بلومبرگ براساس این مطالعه که در روز پنج شنبه منتشر شده است در گزارش خود آورده است: «این کشور جزیرهای در نظرسنجی بیش از ۳۰،۰۰۰ کارگر از ۳۰ کشور، با ۲۵ درصد امتیاز پایینترین رتبه را دارد. ترکیه با ۷۸ درصد بالاترین رتبه رلا دارد و پس از آن هند با ۷۶ درصد و چین با ۷۵ درصد قرار دارند. متوسط جهانی نیز در این نظرسنجی ۵۷ درصد بود.»
طبق اعلام موسسه سلامت مک کینزی اندازهگیری جهانی رفاه کارمندان ژاپن کمترین امتیاز را در میان ۳۰ کشور داشت.
بلومبرگ افزود: «اگرچه کسب و کارهای ژاپنی به ارائه اشتغال مادام العمر و امنیت شغلی شهرت یافتهاند، اما میشود اینطور بیان کرد که اگر کارمندان از کار خود راضی نباشند، تغییر دادن شغل برای آنها دشوار است.»
بلومبرگ در گزارش خود به نقل از روشل کوپ که یکی از اعضای هیاتمدیره شرکت مرکزی گروه بیمه درمانی ام اس دی است و به شرکتها در زمینه ارتباطات میان فرهنگی و شیوههای کسبوکار مشاوره میدهد، آورده است که ژاپن همواره در بررسیهای بینالمللی رتبه پایینی داشته است. مسائل مهمی در ژاپن با عدم رضایت در محل کار، با مقدار قابل توجه استرس وجود دارد. در ادامه گزارش بلومبرگ، روشل کوپ اظهار کرد که تعداد زیادی از کارگران ژاپنی با قراردادهای کوتاهمدت مشغول به کار هستند باعث دامن زدن به عدم اطمینان شغلی میشود.
بلومبرگ در ادامه گزارش افزود: «با توجه به بررسی مک کینسی، کارمندانی که تجربه کاری مثبتی داشتند، سلامت کلی بهتری را گزارش کردند، در کار خلاقتر هستند و عملکرد شغلی بالاتری را نشان میدهند.»
بلومبرگ در انتها گزلرش خود گفت: «برای اغلب بزرگسالان، بیشتر زندگی روزانه در حال بیداری صرف کار میشود. این به کارفرمایان این فرصت را میدهد تا بر سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی کارکنان خود تاثیر بگذارند.»