به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در ابتدای این مراسم، مهدینژاد سرپرست این دانشگاه، ضمن خیر مقدم به میهمانان، از اهمیت مقوله فرهنگ و تنوع و تعدد برنامههای فرهنگی در راستای ماموریت دانشگاه سخن گفت.
وی در باب ضرورت طرح و ترویج فرهنگ شهادت و ایثار در دانشگاه اظهار داشت: سردار شهید طهرانی مقدم و هفتاد و دو شهید دفاع مقدس از افتخارات این دانشگاه هستند. فرهنگ جهان ما را میسازد. فرهنگ به ما معنا و هویت میدهد. فرهنگ در خصوص مسئولیت و مدیریت و زندگی و جهتگیریهای بشری نقش اساسی دارد.
معاون فرهنگی وزارت علوم افزود: کالاوارگی و شیوارگی در نظام سرمایهداری، به شدت از منزلت فرهنگ کاسته است. همچنین، زر و زور و تزویر در دنیای جدید، فرهنگ را از ریلش خارج کرده است. بسیاری از بحرانها در عصر حاضر حاصل دور شدن از فرهنگ و گفتوگوی فرهنگی است.
این استاد دانشگاه در ادامه بیان کرد: در دنیای جدید، مخاطب تبدیل به کاربر شده است. هرم قدرت افقی شده، اما بسیار متمرکز گشته است. تمرکز قدرت با صاحبان پلتفرمهاست. پلتفرمها در حال دگرگون کردن حیات و فرهنگ هستند.
کلانتری گفت: ساحت فرهنگ شبکهای شده است و ساختارهای فرهنگی و حکمرانی فرهنگی را باید مطابق این هویت شبکهای و تحولات حکمرانی بازسازی و بازتعریف کرد.
همچنین قبل از اهدای جوایز، صلواتی، معاون فرهنگی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، سخنان کوتاهی در باب نحوه انتخاب فعالان فرهنگی و شاخصهای انتخاب در محیط ۳۶۰ درجه بیان کرد.
گفتنی است در این مراسم از هفتاد فعال فرهنگی در سطح پیشکسوتان، استادان، کارکنان و دانشجویان تقدیر شد.