به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، ابراهیم تقی زاده رییس دانشگاه پیام نور کشور در همایش مدیران مالی و ادارای واحدهای دانشگاه پیام نور سراسر کشور در کرمان گفت: به شدت با ادغام پیام نور در سایر دانشگاهها مخالفیم، زیرا هر یک از دانشگاهها ماموریتهای متفاوتی دارند.
او افزود: دانشگاه پیام نور چابکتر و پویاتر خواهد شد. مافیای بخش خصوصی به دانشگاه پیام نور فشار آورد، اما نمایندگان مجلس برای حفظ موجودیت پیام نور کمک زیادی کردند. در مهر ماه رشد ۱۰ درصدی جذب دانشجو داشتیم و از ۱۵۱ هزار قبولی معرفی شده توسط سازمان سنجش ۸۱ هزار نفر در این دانشگاه ثبت نام نام نهایی کرده اند.
رییس دانشگاه پیام نور توسعه رشتههای کارشناسی، ارشد و دکتری را مثبت ارزیابی کرد و گفت: درجه این دانشگاه در سطح کشور در سامانههای علم سنجی، بین ۱۲ تا ۱۴ در نوسان است و در نظام علم سنجی در رتبه ۷۷۷ در بررسی تایمز در رتبه ۱۵۰۰ هستیم و با اقدامات صورت گرفته میخواهیم رتبه را به ۱۰۰۰ برسانیم.
تقی زاده گفت: نمایندگیهای خارجی پیام نور در افزایش سطح دیپلماسی علمی موثر است و در حال حاضر ٥٠٠ دانشجوی خارجی در واحدهای داخل و ٢ هزار دانشجوی اتباع ایرانی و خارجی در واحدهای خارج از کشور تحصیل میکنند.
تقی زاده تصریح کرد: علاقه مندی به تحصیل در این دانشگاه وجود دارد و بیش از ۵۴ درصد ظرفیت پیام نور از ظرفیت اعلامی سازمان سنجش را ثبت نام دانشجو داشتیم، در حالی که برخی دانشگاهها فقط ۳۵ درصد دانشجو را جذب کرده اند.
او با اشاره به اینکه این موضوع، بحث تجمیع پیام نور را از مرحله بحرانی عبور داد، اما هنوز برخی از مسئولان وزارت علوم دارند این آهنگ را پیگیری میکنند.
تقی زاده بیان داشت: از ظرفیت پیام نور باید در ابعاد مختلف استفاده شود و این اشتباه است که بخواهند پیام نور را صرفا مجازی بدانند، زیرا مجازی بودن مجازی بودن فقط یکی از ابزارهاست.
رییس دانشگاه پیام نور کشور گفت: کلاسها باید هم حضوری باشد هم مجازی، و باید انعطاف پذیری داشت. برخی حرفها جو منفی ایجاد میکند، که باید از آن پرهیز کرد. نقش بالندگی و رشد دانشگاه در حال انجام است و با قدرت این مسیر را ادامه میدهیم. به وزیر علوم هم گفتم که کار را ادامه میدهیم و هیچ رشتهای نباید تعطیل شود و فعالیتها باید ادامه یابد.
وی تاکید کرد:باید بودجههای اختصاصی افزایش یابد تا به خودکفایی برسیم و در حال حاضر بخش اعظم بودجه به شهریههای دانشجویی متکی است، پس باید مولد سازی ادامه یابد.
او گفت: اگر چه میزان شهریه افزایش یافته، اما میزان وامهای دانشجویی نیز افزایش یافته است و امکان ندارد دانشجویی به خاطر شهریه، از ادامه تحصیل بازبماند.
تقی زاده خاطر نشان کرد: نیروهای اداری نگران چابک سازی نباشند زیرا چارت استانها را بهبود مییابد.