آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۰۲۱۹
به همت و ابتکار عمل دانشگاه فنی و حرفه ای؛

کنسرسیوم تخصصی مهارت آموزی و اشتغال کشور از کرمان آغاز شد / یکشنبه تاریخی، برای آینده شغلی دانشجویان

با حضور رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و به اهتمام دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان، کنسرسیوم تخصصی مهارت آموزی و اشتغال دانشجویان کشور از کرمان آغاز شد.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاري دانشجو، طي مراسمي با حضور رييس دانشگاه فني و حرفه اي كشور و جمعي از مديران صنايع و به اهتمام و ابتكار عمل دانشگاه فني و حرفه اي استان كرمان ، در تالار ولايت دانشكده فني شهيد چمران، كنسرسيوم تخصصي مهارت آموزي و اشتغال كشور از شهر كرمان آغاز و طي اين مراسم مهم تفاهم نامه هاي همكاري پيرامون تربيت، آموزش و اشتغال نيروي كار ماهر بين دانشگاه فني و حرفه اي استان كرمان و مديران ١٨ صنعت و كارخانه هاي توليدي كرمان امضا و منعقد شد.

رييس دانشگاه فني و حرفه اي كشور در اين مراسم گفت : امروز روز پرافتخاری برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای‌ست و استقبال صنایع بزرگ برای تامین نیروهای مورد نیاز از طریق این کنسرسویم بسیار خوب است.

عرفان خسرويان  افزود: دانشگاه‌ها از نسل یک تا نسل چهار تکامل داشته‌اند و هرچند در گذشته صرفا به مسائل تحقیقاتی و پژوهش می‌پرداخته‌اند، اما امروز در یک همکاری بسیار نزدیک با اکوسیستم صنعتی و اقتصادی کار می‌کنند.

 او گفت: مهمترین سرمایه سازمان، سرمایه انسانی ماهر آن است.

خسرویان ابراز داشت: توسعه منابع انسانی یکی از ارکان توسعه فناوری و نوآوری‌ست .

وی تصريح كرد: اگر نیروی کار جوان در کشوری باشد و بیکاری هم باشد قطعا سیاست‌ها تداخل دارد و به‌درستی طراحی نشده است، در مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دولت سیزدهم تلاش بر این شد، پیوست شغلی برای تک‌تک رشته‌های درسی تدوین شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور افزود: کنسرسیوم‌های اشتغال را برای این سیاست طراحی کردیم تا در ارتباط نزدیک با صاحبان صنایع و مشاغل نیازهای آنها تا ۵ سال آینده را برآورد کرده و به‌تناسب آن امکانات و برنامه‌های دانشگاه را برنامه‌ریزی کنند که چه رشته‌هایی و چه زیرساخت‌هایی را فراهم می‌کنیم و چه هیئت علمی برای کدام رشته‌ها جذب می‌کنیم.

وی اضافه کرد: صنایع با نگاه راهبردی و استراتژیک از برنامه کنسرسیوم اشتغال دانشگاه شهید چمران کرمان استقبال کردند و از بقیه صنایع دعوت می‌کنم به این کنسرسیوم ملحق شوند تا نیروی راهبری خود را برای آینده صنعت و کسب و کار خود فراهم کنند.
خسرویان ابراز داشت: اگر در کرمان که قطب معدنی و صنعتی‌ست و صنعتی شدن بیش از پیش آن استارت خورده است باید رشته‌هایی که جهش صنعتی را در استان تقویت می‌کند به‌تناسب کارخانه‌های معدنی و صنعتی و سایر صنایع استان این نقشه راه را برای دانشگاه تدوین کنیم.

وی افزود: تیمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بحث کنسرسیوم اشتغال را در ارتباط نزدیک با ذی‌نفعان و صنایع دنبال می‌کنند و بیش از ۹ هزار دانش‌آموخته فنی و حرفه‌ای آینده روشنی در صنعت استان کرمان خواهند داشت.

خسرویان بیان داشت: هدف‌گذاری کرده‌ایم، کنسرسیوم اشتغال را تا همه استان‌های کشور ادامه دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار