وزير نيرو:
مصرف آب و برق با اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها 5 درصد كاهش يافته است
وزیر نیرو گفت: از زمان اجرای قانون هدفمند کردن یارانهها، میزان مصرف آب و برق کشور در مقایسه با مدت قبل از آن، 4 تا 5 درصد کاهش یافته است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، مجید نامجو شب گذشته بعد از پایان جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در مدت اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها تغییر رفتار مردم به خوبی قابل مشاهده است و در حالی این کاهش مصرف را در کشور شاهدیم که در مقایسه با سال گذشته، 4 تا 5 درصد به تعداد مشترکان آب و برق افزوده شده است.
وی اضافه کرد: برای سنجش میزان دقیق صرفه جویی در کشور، سامانه های متمرکزی راه اندازی شده است که از آنها گزارش می گیریم.
وزیر نیرو گفت: در برخی شهرها حتی تا 12درصد صرفه جویی در مصرف آب و برق را شاهدیم، اما منتظریم که تا پایان سال ارزیابی ها درباره صرفه جویی مردم جمع بندی شود تا آن را اعلام کنیم.
نامجو تصريح كرد: انتظار داریم از سال آینده تغییرات موثرتر و بیشتری در رفتار صرفه جویانه مردم ببینیم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰