آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۰۸۰۲
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی:

باید سیاست‌های عملیاتی برای پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر داشته باشیم

هفتمین نشست شورای هماهنگی ستاد فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی با موضوع راهبری میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل تشکیل شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در هفتمین نشست شورای هماهنگی ستاد فرهنگی اجتماعی شورای عالی انقلاب فرهنگی، اظهار کرد: سیاست‌های کلی در زمینه مواد مخدر از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است که باید مقدماتی فراهم کرد تا سیاست‌های عملیاتی در این زمینه مصوب و اجرایی شود.

وی با تبیین اهمیت تشکیل هیئت اندیشه‌ورز در این حوزه و تأکید بر ترکیب اعضای این هیئت اندیشه ورز در میز پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر و الکل گفت: مبارزه با مصرف مواد مخدر از جمله کار‌هایی است که نیازمند بهره‌مندی از متخصصین رشته‌های مختلف است؛ لذا باید کارشناسان حوزه‌های مختلف در میزحضور داشته باشند، همچنین نیاز است که تجربیات ستاد مبارزه با مواد مخدر در این زمینه استفاده شود چراکه ستاد مشکلات اساسی را می‌شناسد. در این صورت اقدامات عملیاتی و تکلیف دستگاه‌ها در حوزه مواد مخدر تعیین خواهد شد.

خسروپناه بیان کرد: غیر از اقدامات لازم در پیشگیری فرهنگی و اجتماعی از مصرف مواد مخدر، ظرفیت‌های لازم برای سیاستگذاری حوزه درمان نیز در شورای عالی انقلاب فرهنگی وجود دارد که باید از همه ظرفیت‌ها برای پیشگیری از مصرف مواد مخدر استفاده شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار