کد خبر:۱۱۱۱۹۹۰

وزیر فرهنگ: فرهنگ‌دوستان ایران آماده بدرقه باشکوه دکتر اسلامی ندوشن هستند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پی ورود پیکر محمدعلی اسلامی ندوشن به کشورمان، در جدیدترین توئیت خود در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: فرهنگ‌دوستان ایران آماده بدرقه باشکوه دکتر اسلامی ندوشن متفکر فرهنگی میهن‌مان هستند.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، متن توئیت محمدمهدی اسماعیلی به شرح زیر است:

"فرهنگ‌دوستان ایران آماده بدرقه باشکوه دکتر اسلامی ندوشن متفکر فرهنگی میهن‌مان هستند.

وقتی وصیت استاد مبنی بر آرام‌گرفتن در نیشابور را به استحضار آقای رئیس‌جمهور رساندیم، بر تحقق این وصیت تاکید و فورا با خاکسپاری فرزند ایران در باغ مشاهیر نیشابور و در جوار عطار و خیام موافقت کردند.

روح بزرگش شاد. "

گفتنی است، دکتر محمدعلی اسلامی ندوشن شاعر، منتقد، نویسنده، مترجم و استاد دانشگاه تهران که در سال‌های اخیر در کشور کانادا و در کنار فرزندانش زندگی می‌کرد، اردیبهشت سال ۱۴۰۱ در سن ۹۷ سالگی درگذشت.

اسلامی ندوشن در آثارش با نثری ساده و روان، ایران و ایرانی را در جهان پر آوازه کند و تلاش هایش برای پیوند نسل جوان با بنیاد‌های فرهنگی به آثار وی امتیاز ویژه‌ای داده است و از ۵۰ اثرش بیش از ۱۰ اثر با نام ایران است و آثارش در اغلب کتابخانه‌های کشور موجود است.

کتاب «روز‌ها» ماندگارترین اثر ادبی دکتر اسلامی ندوشن است و «نامه به فرزند» آخرین اثر چاپ شده این استاد زبان و ادبیات فارسی است.

برخی از کتاب‌های محمدعلی اسلامی ندوشن عبارت‌اند از: ماجرای پایان‌ناپذیر حافظ، چهار سخنگوی وجدان ایران، تأمّل در حافظ، زندگی و مرگ پهلوانان در شاهنامه، داستان داستان‌ها، سرو سایه‌فکن، ایران و جهان از نگاه شاهنامه، نامه نامور، ایران را از یاد نبریم، به دنبال سایه همای، ذکر مناقب حقوق بشر در جهان سوم، سخن‌ها را بشنویم، ایران و تنهائیش، ایران چه حرفی برای گفتن دارد؟، مرزهای ناپیدا، شور زندگی (وان گوگ)، روز‌ها (سرگذشت - در چهار جلد)، باغ سبز عشق، ابر زمانه و ابر زلف، افسانه افسون، دیدن دگر آموز، شنیدن دگر آموز، جام جهان‌بین و آوا‌ها و ایماها.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار