کد خبر:۱۱۱۲۲۷۱
همزمان با روز جهانی کودک؛

کمک «بچه زرنگ» به کودکان غزه

یک درصد از عواید فروش انیمیشن «بچه‌زرنگ» به کودکان غزه و کودکان محروم در کشور اختصاص داده می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی پروژه، همزمان با روز جهانی کودک، انیمیشن «بچه‌زرنگ» بخشی از عواید فروش خود را به کودکان غزه هدیه می‌دهد.

«بچه‌زرنگ» یک انیمیشن قهرمان محور است که طی مدت اکران توانسته جایگاه پرفروش‌ترین فیلم کودک تاریخ سینمای ایران را در اختیار بگیرد.

کمپانی سازنده این انیمیشن که از ابتدای اکران با شعار «بچه‌زرنگ برای همه کودکان» روی پرده سینما‌ها رفته است، روز گذشته در راستای همدردی با کودکان مظلوم عزه، اعلام کرد که یک درصد از عواید فروش این فیلم را به کودکان غزه و ایران اهدا خواهند کرد.

استودیو هنرپویا و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای همه کودکان مظلوم و معصوم در سراسر جهان آروزی شادی و تحقق رویا‌های کودکانه‌شان را دارند و با امید به اینکه که روزی همه جهان سراسر شادی و آرامش باشد در خصوص این تصمیم به توافق رسیده‌اند.

فروش انیمیشن سینمایی «بچه‌زرنگ» به تهیه‌کنندگی حامد جعفری از ابتدای اکران تا الان بیش از ۳۷ میلیارد تومان بوده است و حدود ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار مخاطب را با خود همراه کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار