آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۳۷۸۵
مطهر نژاد در گفتگو با دانشجو؛

تعداد زندانیان شاغل متناسب با جمعیت هر استان است/وضعیت سلامت زندانیان رصد می شود+فیلم

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور گفت: ۵۰ هزار نفر زندانی شاغل داریم. ۱۵ هزار نفر اشتغال نشسته و ۳۵ هزار نفر در اشتغال مولد، در داخل زندان، پیرامون و بیرون از زندان مشغول به کار هستند.

تعداد زندانیان شاغل متناسب با جمعیت هر استان است/وضعیت سلامت زندانیان رصد می شود+فیلمرحیم مطهر نژاد، مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون تعداد زندانیانی که از خدمات بنیاد تعاون زندانیان استفاده می‌کنند اظهار داشت: در حال حاضر در سال ۱۴۰۲ در موضوع اشتغال ۵۰ هزار نفر زندانی شاغل داریم. ۱۵ هزار نفر اشتغال نشسته و ۳۵ هزار نفر در اشتغال مولد، در داخل زندان، پیرامون و بیرون از زندان مشغول به کار هستند.

وی در رابطه با تعداد مددجویان در هر شهر گفت: تعداد زندانیان شاغل متناسب با جمعیت هر استان است. در بعد بعضی از استان‌ها مثل تهران، البرز، خراسان رضوی، اصفهان و استان فارس جمعیت زندانی‌ها بیشتر است و طبیعتاً اشتغال آن‌ها گسترده‌تر است. اما در بعضی از استان‌ها مثل ایلام، چهارمحال‌وبختیاری و کهگیلویه بویر احمد تعداد زندانی‌ها کمتر است و به فراخور همین تعداد شاغلین کمتر است.

مطهر نژاد در رابطه با سلامت زندانی‌های اذعان داشت: سلامت زندانیان از دغدغه‌های سازمان زندان‌ها است. در تمام زندان‌های بهداری و پزشک وجود دارد. زندانیان حتماً رصد می‌شوند و پس از ورود مورد معاینه و بعضاً آزمایش قرار می‌گیرند. در طول مدت زندان نیز به همین ترتیب تلاش می‌شود که سلامت زندانیان رصد شود و بهبود پیدا کنند.

مدیرعامل بنیاد تعاون زندانیان کشور در رابطه با رعایت ایمنی در کارگاه چوب بری بیان داشت: کارگاه چوب بری در اواخر سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری رسیده بود. جزو الزامات ما است که به ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و حفاظت از محیط زیست توجه کنیم. مسئول کارگاه متعهد است که حتماً از عینک محافظ و در مکان‌هایی که مواد اولیه هم ابزار سنگی وجود دارد از کفش‌های ایمنی استفاده کنند. حتماً به آن‌ها توصیه می‌شود که این کار را انجام بدهند و این از الزامات کار ما است.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار