آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۵۵۳۴
استاندار گلستان:

حامی محیط‌بانان هستم/ نظارت‌ها نباید منجر به تنش و درگیری شود

استاندار گلستان با تاکید بر رعایت کلیه قواعد و ملاحضات زیست محیطی در اجرای پروژه طبیعت گردی در جزیره آشوراده گفت:نظارت‌ها نباید منجر به تنش و درگیری شود

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی محمد زنگانه عصر دوشنبه در جزیره آشوراده حاضر و بصورت میدانی از آخرین اقدامات اجرایی مرتبط با پیاده سازی پروژه طبیعت گردی در این جزیره بازدید کرد.


استاندار گلستان در این در بخشی از این بازدید با محیطبانان پاسگاه محیط بانی اشوراده (زیر مجموعه محیط زیست مازندران) دیدار کرد و گفت: بنده اولین حامی محیط بانان خودم هستم و اجازه تعرض به محیطبانان را نمی‌دهم فرایند‌های نظارتی شما (محیط بانان) باید با منطق، حوصله و با هماهنگی سلسله مراتب انجام شود.

وی ادامه داد: مدیر این پروژه بنده هستم و همه دستگاه‌ها برای امور اجرایی پروژه باید با هماهنگی من عمل کنند.


زنگانه گفت: اگر محیطبانان موردی را می‌بینند باید گزارش کنند؛ نباید مباحث به سمت و سوی تنش و درگیری سوق داده شود من به عنوان استاندار تضمین می‌کنم که خارج از مقررات سازمان محیط زیست هیچ اتفاقی در جزیره نخواهد افتاد.


استاندار گلستان گفت: نباید تنش ایجاد کنیم باید با همدلی و برادری اشوراده را آباد کنیم.

گفتنی است؛ چند روز قبل و حین عملیات عمرانی برای مرمت و بهسازی جاده فعلی واقع در روستای قدیمی اشوراده، نزاع کلامی و درگیری فیزیکی بین تعدادی از محیطبانان این جزیره و مدیر کل گردشگری گلستان ایجاد شد که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشت.

بیشتر بخوانید:

محیط زیست در جزیره شاخ شد! / مرمت معابر روستایی با چاشنی زد و خورد

دشنه انتقام قاچاقچیان بر پیکر جنگل هیرکانی / مسببان برکنار و عاملان دستگیر می شوند 

 

هرچند در ادامه محمد جواد ساوری مدیر کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گلستان از اتفاقات به وجود آمده و محیطبانان منطقه عذرخواهی کرد، اما پویش‌های متعددی در حمایت از محیطبانان در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی در این خصوص شکل گرفته است.

بر اساس مستندات موجود، پیگیری برای اجرای طرح گردشگری در جزیره آشوراده قدمتی بیش از ۲۰ سال دارد و براساس طرح اولیه قرار بود این موضوع در عرصه‌ای به مساحت ۳۸۰ هکتار اجرا شود، اما دغدغه‌های محیط زیستی سبب شد تا عرصه منظور شده برای این طرح ابتدا به ۳۸ و در ادامه به ۲۲ هکتار کاهش یابد.

براساس مجوز محیط زیست برق مورد نیاز برای طرح طبیعت‌گردی آشوراده از محل پنل‌ها و نیروگاه خورشیدی و آب مصرفی با جمع‌آوری آب باران تامین خواهد شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار