معترضان مصري نماز جماعت را در ميدان التحرير قاهره اقامه کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۹۵۴

معترضان مصري نماز جماعت را در ميدان التحرير قاهره اقامه کردند

شمار زیادی از معترضان که در میدان التحریر قاهره تجمع کرده‌اند، نماز جماعت ظهر و عصر را در اين مكان اقامه کردند.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از الجزيره، شمار زیادی از معترضان که در میدان التحریر قاهره تجمع کرده اند، نماز جماعت ظهر و عصر را در آنجا اقامه کردند؛ این اقدام نمادین با هدف نشان دادن همبستگی و اتحاد مردم انجام شد.
 
پس از نماز ظهر و عصر، نماز غايب برای قربانیان ناآرامی های اخیر مصر که هدف آن براندازی نظام حسنی مبارک، رئیس جمهور مصر است، اقامه شد.
 
علاوه بر این، شماری از مسیحیان مصر نیز امروز، یکشنبه با حضور در میدان التحریر مراسم دینی خود را برگزار کردند و حمایت خود از اعتراضات مردم و همبستگی شان با آنها را نشان دادند.
 
یکی از روحانیان مسیحی که مراسم دینی را رهبری می کرد، با حضور در کنار روحانیان مسلمان برابری مسلمانان و مسیحیان و همبستگی آنها را مورد تاکید قرار داد و تاکید کرد: همه مصری ها اعم از مسلمان و مسیحی یک امت واحد هستند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار