کد خبر:۱۱۲۰۷۵۹
مروری بر زندگی «جاسوس اسراییلی»

وقتی جاسوس یهودی نمازجمعه را با مسلمانان خواند!

کوهن در خانه شیخ محمد چهارزانو می‌نشست و درس‌هایی درباره اسلام و ایمان فرا می‌گرفت. او در مدت کوتاهی یاد گرفت چگونه نماز بخواند. از این‌پس همیشه یک‌قرآن همراه داشت و چندسوره هم حفظ کرد.

وقتی جاسوس یهودی نمازجمعه را با مسلمانان خواند

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اسراییلی‌ها از دیروز تا امروز، گزارش فعالیت‌های جاسوسی خود را با هدف و غرض در قالب کتاب و فیلم ارائه می‌کنند؛ این‌ارائه هم قدرت‌نمایی است و هم به‌زعم صهیونیست‌ها نشان از زیرکی و توانایی آن‌ها در زمینه فعالیت‌های اطلاعاتی و مخفی دارد. اگر کتاب مفصل «Rise and Kill First» («تو زودتر بکش») به‌قلم رونین برگمن روزنامه‌نگار و نویسنده اسرائیلی سال ۲۰۱۸ منتشر شد، باید پیشینه آن را در آثاری، چون «Our man in Damascus: eli cohen» («مرد ما در دمشق: الی کوهن») نوشته الی بن‌حنان جستجو کرد که سال ۱۹۶۹ منتشر شد.

ترجمه فارسی «مرد ما در دمشق: الی کوهن» سال ۱۳۷۶ به‌قلم داود وفایی توسط انتشارات ذکر چاپ شد. این‌ترجمه ۸ فصل از نسخه اصلی کتاب را شامل می‌شد و ناشر مذکور ترجمه نسخه کامل کتاب را تابستان ۱۴۰۲ به‌قلم محمدمهدی سیدناصری عرضه کرد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار