به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی نوشت که در شرایطی که نظام روانپزشکی در سرزمینهای اشغالی در خطر فروپاشی قرار دارد، دهها روانپزشک سرزمینهای اشغالی را ترک کرده و برای رسیدن به شرایط با ثبات و بهره مندی از امنیت برای زندگی به انگلیس رفتهاند.
بر اساس این گزارش این مهاجرتها در شرایطی صورت میگیرد که درخواستها برای خدمات درمانی روانپزشکی در سرزمینهای اشغالی در نتیجه جنگ غزه افزایش پیدا کرده و در همین رابطه روسای مراکز بهداشت روانی هفته گذشته نامهای را به «متانیاهو انگلمان» ناظر کابینه رژیم صهیونیستی نوشته و نسبت به فروپاشی کامل و قریب الوقوع نظام روانشناسی در سرزمینهای اشغالی هشدار دادند.
هاآرتص در همین رابطه نوشت که دهها روانپزشک برای ادامه حرفه خود در انگلیس آزمون دادهاند.
این روزنامه به نقل از یک مسوول ارشد در سازمان بهداشت روانی گفت که گرچه درآمد مالی کار در انگلیس بهتر است، اما آن چیزی که باعث شده روانپزشکان سرزمینهای اشغالی را ترک کنند، فشار سنگین کاری و عدم احساس نسبت به بهبود شرایط است و در شرایط جنگی کنونی این فشار افزایش نیز پیدا کرده است.
هاآرتص مینویسد که در نامه مدیران مراکز بهداشت روانی به مسئولان ذیربط در سرزمینهای اشغالی آمده است که از زمان آغاز جنگ در غزه این فشار کاری تشدید شده است. این نامه تاکید میکند که حوادث ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (عملیات طوفان الاقصی) باعث شده ۳۰۰ هزار اسرائیلی دچار بیماریها و اختلالات روانی شوند که اکثر آنها نیازمند درمان به از سوی کادر متخصص و آموزش دیده هستند.
این نامه همچنین نسبت به عواقب جنگ بر بهداشت روانی جامعه صهیونیستی هشدار داده و این تاثیرات را نگران کننده توصیف کرده است.