کد خبر:۱۱۲۳۴۰۷

اجرای برنامه عملیاتی برای مشارکت کودکان منطقه۱۳ اداره شهر

شهردارمنطقه۱۳ از اجرای طرح «شهر در دست بچه‎ها» در نواحی چهارگانه این منطقه به منظور ارتقای سطح آگاهی و دانش‌افزایی و شناساندن ساختار‌های اجتماعی ویژه کودکان خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد هادی علی احمدی، شهردارمنطقه با بیان اینکه، یکی از مصادیق مشارکت دانش‌‎آموزان در اداره شهر و جامعه‌‏پذیر کردن آن‏ها، طرح «شهر در دست بچه‎ها» است، گفت: با عنایت به دستورالعمل‌ها و برنامه ریزی‌های انجام شده در خصوص طرح مذکور، اداره آموزش شهروندی منطقه اقدام به برنامه ریزی و اجرای برنامه‌ها در راستای اجرای طرح مذکور کرد.


او، آموزش و جلب مشارکت کودکان در امور مربوط به مدیریت شهری، ارتقای سطح آگاهی و دانش‌افزایی و شناساندن ساختار‌های اجتماعی ویژه دانش آموزان را از اهداف اجرای این طرح دانست و افزود: در این طرح، دانش ‏آموزان ضمن بازدید از مراکز خدماتی، از نزدیک با نحوه فعالیت آن‏ها آشنا می‏ شوند.


شهردار منطقه ۱۳ در خصوص اجرای منظم این طرح تا پاسان سال ادامه داد: در این طرح دانش آموزان با نحوه کار اداره‏‌های مختلف آشنا می‌شوند و در این راستا، آن‏ها به ایستگاه‏های آتش‎نشانی، مراکز آموزش ترافیک، دفاتر پلیس + ۱۰ و ... اعزام می‌شوند.


علی احمدی ادامه داد: اعزام دانش‎آموزان به این مراکز توسط اداره آموزش شهروندی و با هماهنگی نواحی انجام می‏ شود و طبق برنامه‏ ریزی انجام شده، نواحی ماهانه دانش ‏آموزان مدارس منتخب را برای شرکت در طرح شهر در دست بچه‎ها به اداره‎ها و سازمان‎های مختلف اعزام می‌کند.


شهردارمنطقه ۱۳ خاطر نشان کرد: در مرحله نخست طرح، دانش آموزان با حضور در ساختمان شهرداری ناحیه ۲ منطقه ۱۳، ضمن بازدید از ادارات و واحد‌های مختلف، پشت میز شهردارناحیه نشستند و برای زمانی کوتاه، سکان مدیریت را به دست گرفتند.


اوبا تاکید بر اهمیت ارتقای سطح فرهنگ و توانایی کودکان، پرورش نسلی موفق و تاثیرگذار در آینده جامعه ایرانی اسلامی را مهم بر شمرد و خاطر نشان کرد: شهرداری منطقه آماده است تا با ظرفیت‌های دراختیار و ایجاد بستر مناسب، زمینه‌های لازم که موجبات تفریح و آرامش و در نتیجه، پرورش خلاقیت‌های مناسب کودک می‌شود را فراهم آورد.

برچسب ها:
شهرداری
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار