آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۴۰۵۸
جلسه پنجم دادگاه منافقین؛

روایت نماینده دادستان از شباهت منافقین و داعش؛ از ترورهای کور تا به کارگیری «جلیقه انتحاری» و «سه راهی» + فیلم

یک کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه فرقه رجوی به پایان کار خود رسیده است، گفت: برگزاری دادگاه منافقین یک آگاهی‌بخشی عمومی درباره جنایت‌های آنها و مقدمه‌ای ضروری برای پیگرد قانونی این گروهک تروریستی در سطح بین‌المللی است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین و ماهیت این سازمان به عنوان یک شخصیت حقوقی، در شعبه یازدهم دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی حجت‌الاسلام والمسلمین دهقانی در جریان است.

گروهک تروریستی منافقین در طول سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و به‌ویژه در دهه ۶۰ جنایت‌های فاجعه‌باری را علیه ملت ایران مرتکب شده‌اند و دستشان به خون هزاران نفر از مردم ایران آغشته است.

در همین رابطه جعفر قنادباشی، کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه جنایت‌های تروریستی منافقین تنها به اقدامات تروریستی خلاصه نمی‌شود، گفت: این گروهک در عرصه سیاسی هم خیانت‌های بسیاری را به جمهوری اسلامی ایران کرده که خیانت‌های بسیار بزرگی هستند؛ از همکاری با رژیم بعث عراق گرفته تا همکاری با رژیم صهیونیستی و همکاری با آمریکا در دادن اطلاعات مربوط به صنایع مختلف و صنایع نظامی ایران را در بر می‌گیرد.

قنادباشی با اشاره به اینکه بخشی از اقدامات گروهک منافقین اقدامات تروریستی است، اظهار کرد: آن‌ها شخصیت‌های بسیار بزرگی را ترور کردند؛ منافقین همچنین مردم کوچه و بازار را هدف قرار داده و ترور کردند.

وی با بیان اینکه در بخش سیاسی خیانت‌های منافقین بسیار سنگین است، بیان کرد: در تاریخ ایران اینگونه خیانت‌ها سابقه ندارد که گروهی اینگونه در خدمت بیگانگان قرار گیرد و مواجب خود را از دشمنان ایران دریافت کند و مزدوری کند.

این کارشناس مسائل سیاسی، عنوان کرد: برگزاری دادگاه برای اعضای منافقین به معنای آن است که این افراد به‎صورت قانونی و رسمی تحت پیگرد قرار گرفته و جنایت‌های آن‌ها بررسی می‌شود.

برگزاری دادگاه؛ آگاهی‌بخشی عمومی درباره جنایت‌های منافقین

قنادباشی در بخشی دیگر گفت: با برگزاری دادگاه منافقین یک آگاهی عمومی درباره جنایت‌های گروهک تروریستی منافقین ایجاد می‌شود که این گروهک چه جنایت‌هایی را مرتکب شده است؛ این دادگاه مجازات اعضای گروهک منافقین را در یک مسیر قانونی قرار می‌دهد و شرایطی ایجاد می‌کند که اگر افرادی از آن‌ها به ایران بازگشتند و موضوع مجازات و یا عفو آن‌ها به میان آمد، این اقدام به یک شیوه قانونی صورت بگیرد.

وی با اشاره به اینکه بدون برگزاری دادگاه هرگونه پیگرد آن‌ها می‌توانست در یک چارچوب غیرقابل دفاع در برابر اتهامات مطرح شده از سوی جریان رسانه‌ای غرب و رسانه‌های معاند قرار بگیرد، توضیح داد: زمانی‎که دادگاه برگزار می‌شود اگر مجازاتی برای آن‌ها در نظر گرفته شود طبیعتا یک مجازات قانونی است و جرم‌های ارتکابی آن‌ها مشخص می‌شود.

به گفته قنادباشی، باید مشخص شود که هر کدام از این افراد چه جنایت‌هایی را مرتکب شده و بر اساس جنایت‌های ارتکابی مجازات تعیین شود چراکه جرم این افراد هم‎اندازه نیست.

منافقین در پایان راه

این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه منافقین در پایان راه خود قرار دارند، گفت: اعضای منافقین به‌طور عمده افرادی سال‎خورده هستند و توان فعالیتی ندارند و از سویی دیگر این گروهک جذابیتی برای عضوگیری جدید ندارد.

قنادباشی با اشاره به اینکه شرایط جهانی امروز منافقین را برنمی‌تابد؛ عنوان کرد: کشور‌های غربی و برخی کشور‌های منطقه متوجه شده‌اند که این گروه دیگر توانایی عملیاتی ندارد و در پایان راه خود قرار دارد.

وی درباره تاثیر برگزاری دادگاه برای منافقین در عرصه بین‎المللی و دادگاه‌های بین‌المللی، تصریح کرد: این دادگاه می‌تواند مقدمه‌ای برای پیگرد گروهک منافقین در دادگاه‌های بین‌المللی باشد و علاوه بر این دادگاه اخیر روند درستی را که ایران در برخورد با متهمان دارد و آنچه که واقعیت دارد را در سطح بین‌المللی آشکار می‌کند؛ طرف‌های بین‌المللی می‌بینند که ایران چه مسیر درست و مبتنی بر قانونی را در پیگیری متهمان به کار بسته است.

به گفته قنادباشی، در این صورت اگر مجازاتی برای این افراد درنظر گرفته شد، تشریح خواهد شد و قانونی و قابل دفاع است.

کارشناس مسائل سیاسی در پایان گفت: اگر در عرصه بین‌المللی زمینه پیگرد اعضای گروهک تروریستی منافقین فراهم شد، پرونده‌هایی که اکنون درباره این افراد ایجاد می‌شود، به کار خواهد رفت و این دادگاه و پرونده‌ها ملزوماتی برای برگزاری دادگاه برای منافقین در هر جای جهان است.

گفتنی است در این جلسه به اتهامات ۱۰۴ متهم حقیقی و یک متهم حقوقی از منافقین رسیدگی می‌شود.

تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین)، مسعود رجوی، مریم قجر عضدانلو (معروف به مریم رجوی)، مهدی ابریشمچی، زهره اخیانی، فهیمه اروانی، مهدی براعی، مژگان پارسیایی، زهرا مریخی آهنگر کلایی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی صفت، مهدی خدایی صفت، عباسعلی داوری فیضی پور آذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، محمد طریقت منفرد، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمانیان، محسن سیاه کلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم، ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلنار جواهری ساعتچی، مهریان حاجی نژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی منجیلی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی، نیکو خائفی اشکذری، عذرا علوی طالقانی، جمیله ابریشم چی، محمود قجر عضدانلو، بدری پورطباخ و محمد جواد قدیری مدرسی از متهمان در این پرونده هستند.

فرهاد الفت، رؤیا احمدی موسوی، بهزاد نظیری، فرشته یگانه، معصومه بلورچی، یاسر جهان نژادی، فائزه خیاط حصاری محمدی، صالح رجوی، محمد سادات خوانساری، پرنیان سرآمد، حکیمه سعادت نژاد، حمیده شاهرخی امیری، ثریا شهری، پروین صفایی، محمود فخارزاده، عشرت محبت کار، علیرضا معدنچی، عباس میناجی مقدم، حمیدرضا اسحاقی، علیرضا امام جمعه، اسدالله اوسطی، فاطمه آدرسی، مصطفی آسیفی، زهره بنی جمالی، محمود بنی هاشمی، اسدالله بهرامی، علیرضا بهرامی، عزیز اله پاک نژاد، مهرافروز پیکر نگار، مریم حاج خانیان، احمد حنیف نژاد، پرویز خزایی، حسین دادخواه و فاطمه داوران از دیگر متهمان در این پرونده هستند.

 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
کد ویدیو


حسین ربوبی خبوشانی، سپیده ابراهیمی، بیژن رحیمی، آزاده رضایی، هادی روشن روانی، محمد سادات دربندی، فریدون سلیمی، عباس شاکری، سهیلا شعبانی، احمد شکرائی، سهیلا صادق، مهران صادق، طاهره ضیایی، کبری طهماسبی، رقیه عباسی، زهره عطریانفر، مهری علیقلی، مرتضی فخار، سید اسدالله فقیه دزفولی، ایرج فیض بوسجینی، پرویز کریمیان سیچانی، احمد گلپایگانی، فرید ماهوتچی حسینی، مهدی مددی الموسوی، سید محمود احمدی علون آبادی، سید جواد احمدی علون آبادی، اسماعیل مرتضایی، محمود معیری، رقیه ملک محمدی، حسن نظام الملکی، نسرین نظری علی آبادی، علی هادی زاده و الله کرم هوشنگی متهمان در این پرونده هستند.

 

متهم ردیف ۳۴؛ نامزد منافقین در انتخابات مجلس!

نماینده دادستان به اتهامات متهم ردیف ۳۴ پرونده اشاره کرد و درباره او که نامزد منافقین در انتخابات مجلس بود، افزود: عذرا علوی طالقانی متهم ردیف ۳۴ در دادگاه رسیدگی به جرایم گروهک تروریستی منافقین است که نامبرده در سال ۱۳۵۴ با گروهک منافقین آشنا شده بود و در فروردین ۱۳۶۰، به بدنه تشکیلات، منتقل و سپس از طرف منافقین، نامزد مجلس شورای اسلامی شده بود.

وی ادامه داد: این متهم از مسئولان رده بالای منافقین بوده که بعد از عملیات تروریستی نظامی فروغ جاویدان، معاونت عملیات شاخه نظامی و مسئولیت عملیات در داخل کشور را عهده‌دار می‌شود.

نماینده دادستان اضافه کرد: در سال ۱۳۷۲، بعد از اینکه فهیمه اروانی به عنوان مسئول اول گروهک انتخاب می‌شود، عذرا علوی طالقانی به عنوان جانشین رئیس شاخه نظامی منصوب می‌شود. هرچند که در مقطعی وی معاون آموزش تشکیلات هم بوده است.

وی تصریح کرد: مسئولیت‌های پیشین عذرا علوی، عمدتاً مرتبط با مسائل امنیتی گروهک بوده است، اما این فرد چند ماه قبل فوت کرده است.

متهم ردیف ۳۵؛ مادر یک خانواده که فرزندان تروریست پرورش داد

نماینده دادستان در ادامه به قرائت اتهامات متهم ردیف ۳۵ پرداخت و درباره اتهامات جمیله ابریشمچی اظهار داشت: وی خواهرِ مهدی ابریشمچی بوده و به واسطه فعالیت برادرش، قبل از انقلاب سمپات گروهک منافقین می‌شود.

وی اضافه کرد: این متهم بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، به همکاری خود با منافقین ادامه داده و در سال ۱۳۶۱ به همراه فرزندانش (مریم و علی اکبرزادگان) به منظور پیوستن به تشکیلات، از کشور متواری می‌شود و پس از استقرار در پاریس نیز ضمن عضویت در شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت، به همکاری با بخش خارجی این گروهک تروریستی می‌پردازد.

نماینده دادستان با بیان اینکه اکنون نامبرده در پاریس مستقر و به آلبانی نیز تردد دارد، به سوابق عضویت دیگر اعضای خانواده متهم جمیله ابریشمچی در گروهک منافقین اشاره کرد و افزود: محمد اکبرزادگان (همسرِ متهم جمیله ابریشمچی) از اعضای منافقین بوده که در سال ۱۳۶۷، در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان شرکت داشته و کشته می‌شود همچنین علی اکبرزادگان (فرزند متهم) از اعضای نفاق مستقر در آلبانی بوده که در بخش اطلاعات و حفاظت از مسعود و مریم رجوی فعالیت دارد و مریم اکبرزادگان (فرزند متهم) نیز از اعضای نفاقِ مستقر در آلبانی بوده که سابقه عضویت در ستاد تبلیغات گروهک، شرکت در عملیات تروریستی- نظامی فروغ جاویدان به عنوان معاون لشکر ۳۲ و مسئول مراکز ۶ و ۲۱ منافقین را داشته و مدتی نیز به عنوان مسئول پرسنلی مقر‌های منافقین بوده است.

متهم ردیف ۳۶؛ هدایتگر اعضای تیم ترور شهید صیاد شیرازی

در ادامه، نماینده دادستان به اتهامات متهم ردیف ۳۶ پرداخت و گفت: محمود قجر غضدانلو متهم ردیف سی و ششم پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین است که وی برادر مریم رجوی و همسر شهرزاد صدر حاج سید جوادی (مسئول دفتر مریم رجوی) است.

وی ادامه داد: این متهم در سال ۱۳۵۲، به گروهک منافقین پیوست و با پیروزی انقلاب اسلامی، همکاری خود را با تشکیلات ادامه داد و در نهایت در سال ۱۳۶۰، از کشور متواری می‌شود.

نماینده دادستان افزود: این متهم اکنون از عناصر کادر مرکزی نفاق و عضو شورای تروریستی به اصطلاح ملی مقاومت است و در مشارکت و همکاری تنگاتنگ با مژگان پارسایی یکی از عوامل اصلی و کلیدی تشکیل، طراحی، سازماندهی و هدایت تیم ترورِ امیر سپهبد علی صیاد شیرازی (به نام‌های کمال الدین حیدری چمنی با نام مستعار جلال موسوی و رضا نادری با نام مستعار عطاءاله) بوده است که به شهادت و به تعبیر حقوقی، قتل عمد این شهید والا مقام محسوب می‌شود و نامبرده دارای اعلان قرمز و اکنون تحت تعقیب پلیس اینترپل قرار دارد.

در این بخش از دادگاه، نماینده دادستان از قاضی خواست با تشکیل جلسات غیرعلنی اظهارات و شهادت اعضای جدا شده گروهک تروریستی منافقین درباره ترور شهید صیاد شیرازی را بشنوند، زیرا این افراد بیم آن دارند که مورد تهدید و هدف این گروهک تروریستی قرار گیرند.

رئیس دادگاه نیز به منشی دادگاه دستور داد تا این درخواست شفاهی نماینده دادستان را ثبت کند تا در زمان مقتضی جلسه‌ای با حضور این افراد و وکلای متهمان تشکیل شود.

متهم ردیف ۳۷؛ مسئول تشکیلات منافقین در هلند

نماینده دادستان در ادامه به قرائت اتهامات متهم ردیف ۳۷ پرونده پرداخت و درباره بدری پورطباخ گفت: وی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تحت تأثیر افکار برادرش، جذب تشکیلات شد و در اواخر سال ۱۳۵۸، همکاری با منافقین را در شهرستان اصفهان شروع کرد که در سال ۱۳۶۱، بعد از ازدواج تشکیلاتی با یکی از اعضای گروهک به نام مهدی قربان‌پور مقدم، به همراه او از کشور متواری و در کردستان عراق مستقر شد.

وی ادامه داد: متهم ردیف سی و هفتم یکی از اعضای مرکزی تشکیلات منافقین و عضو شورای تروریستی موسوم به ملی مقاومت بود که بیشتر اوقات خود را در اروپا و آمریکا گذراند و مدت زیادی نیز مسئول مقر گروهک در هلند بود و از سال ۱۳۷۸ نیز در ستاد داخله منافقین، مشغول به فعالیت بوده است.

نماینده دادستان در ادامه به اهم فعالیت‌ها و مسئولیت‌های متهم ردیف سی و هفتم در تشکیلات منافقین اشاره کرد و توضیح داد: عضویت در بخش محلات در سال ۱۳۵۸، عضویت در بخش پذیرش کردستان عراق در سال ۱۳۶۲، عضویت در هیات اجرایی در سال ۱۳۶۵ در عراق، شرکت در عملیات تروریستی نظامی فروغ جاویدان در سال ۱۳۶۷، مسئولیت تشکیلات منافقین در آلمان و سپس در آمریکا در سال ۱۳۶۸، عضویت در هیأت اجرایی و مسئول به اصطلاح سیاسی گروهک در اروپا بین سال‌های ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۱، مسئولیت مقر باقرزاده و عضو شورای رهبری در سال ۱۳۷۲، مسئولیت تشکیلات منافقین در هلند بین سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸، معاونن ستاد داخله و از نفرات توجیه‌کننده‌ی تیم‌های تروریستی اعزامی به داخل کشور در سال ۱۳۷۸، عضویت در ستاد مالی (تامین مالی تروریسم) گروهک در سال ۱۳۸۴و مسئول راه‌اندازی شبکه‌ی زنان در حوزه اروپا و تأمین مالی مراسم‌ها در فرانسه بوده است.

وی ادامه داد: اکنون نامبرده در بخش به اصطلاح سیاسی ستاد فعال و مسئول نشست‌های ایدئولوژیک نیرو‌های جدیدالورود به آلبانی است.

متهم ردیف ۳۸؛ مسئول به اصطلاح توپخانه شاخه نظامی تشکیلات منافقین

نماینده دادستان در ادامه به اتهامات محمد جواد قدیری مدرسی متهم ردیف سی و هشتم پرونده پرداخت و افزود: وی همسر زهره عطریانفر و یک عنصر نفوذی در کمیته‌ی انقلاب اسلامی بوده است که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، با منافقین آشنا و جذب گروهک شده بود و در سال ۱۳۶۰ در واحد اطلاعات منافقین فعالیت داشته و پس از آن، در خرداد همان سال، به بخش تدارکات حفاظت، منتقل شده بود.

وی به اهم فعالیت‌ها و مسئولیت‌های متهم ردیف ۳۸ اظهار داشت: معاونت شاخه نظامی گروهک تروریستی منافقین، مسئول به اصطلاح توپخانه شاخه نظامی تشکیلات، هادی تیم‌های عملیاتی و تروریستی منافقین در کشور و مسئول شاخه نظامی و صنایع مقر اشرف در سال ۱۳۸۴ بوده است.

نماینده دادستان اضافه کرد: اکنون محمد جواد قدیری مدرسی متهم ردیف سی و هشتم پرونده در آلبانی و در بخش‌های به اصطلاح آموزشی، سیاسی و عربی فعالیت دارد و نامبرده دارای اعلان قرمز و تحت تعقیب اینترپل قرار دارد.

نماینده دادستان با اشاره به تشکیل خانه‌های تیمی و ترور افراد عادی، افزود: در آن زمان با ورود دادستانی، مسعود رجوی بعد از اینکه متوجه شد این هسته عملیاتی کاربردی ندارد، از فرانسه به عراق آمد و شاخه نظامی گروهک تروریستی را در عراق پایه‌گذاری کرد تا به طور رسمی وارد جنگ کلاسیک با جمهوری اسلامی ایران شود و ابتدا عملیات‌هایی را در مناطق مرزی انجام داد همچنین سه عملیات آفتاب، چلچراغ و فروغ جاویدان را رقم زد که منجر به شکست شد و بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت و پایان جنگ عراق با ایران، عراق به گروهک منافقین متوسل شد.

افشای سند دیگری از جنایات منافقین

وی با اشاره به افشای سند دیگری از جنایات منافقین یادآور شد: رژیم بعث عراق در زمان جنگ تحمیلی از سلاح‌های شیمیایی و کشتار جمعی استفاده کرده بود که منجر به شهادت مردان غیور مناطق غربی کشور شد و هیچ گاه هم در خصوص این جنایات پاسخگو نبوده است.

نماینده دادستان افزود: این سلاح‌های ممنوعه و تسلیحات و جنگ‌افزار‌های شیمیایی و بیولوژیکی عراق برای مخفی ماندن از دید مجامع بین‌المللی در مقر منافقین نگهداری می‌شد و در واقع گروهک تروریستی منافقین نگهبان و حافظ سلاح‌های کشتار جمعی عراق را برعهده داشتند.

روش‌های تامین مالی تروریسم در گروهک تروریستی منافقین

نماینده دادستان در ادامه با اشاره بار دیگر به گزارش پلیس فدرال آمریکا در سال ۲۰۰۴ میلادی استناد کرد و اظهار داشت: در این گزارش عنوان شده است که شبکه حامی یک شبکه پیچیده و در هم تنیده در کشور‌های مختلف داشت که علاوه بر مسئولیت برگزاری تظاهرات در برخی کشور‌ها مسئولیت تامین مالی منافقین را هم بر عهده داشته است.

وی ادامه داد: منافقین در شبکه حامی با سرقت از بانک‌ها و تأسیس شرکت‌های مالی پر بازده توسط هواداران و نیز قاچاق کالا در حاشیه خلیج فارس همچنین کلاهبرداری از شهروندان اروپایی و آمریکایی و حتی تکدی‌گری منابع مالی این گروهک را تامین می‌کردند و شایع‌ترین شیوه تامین مالی منافقین تاسیس انجمن‌های خیریه به ویژه خیریه‌های مربوط به کودکان بوده است.

نماینده دادستان اضافه کرد: پول‌های جمع‌آوری شده توسط منافقین در یک عملیات پولشویی در کشورهایی، چون آلمان، بلژیک، سوئد، اردن، امارات و ترکیه به دست منافقین می‌رسید تا صرف خرید اسلحه، دوربین دید در شب و جی‌پی‌اس کنند همچنین هزینه دعوت از افرادی، چون پمپئو و جان بولتون نیز این‌گونه جمع‌آوری می‌شد و حتی تبلیغات و جمع‌آوری اتوبوسی برخی پناهندگان خارجی در تجمعات تروریستی این گروهک نیز از همین منابع مالی تامین می‌شد.

وی با اشاره به تحقیقات مشترک میان پلیس لس‌آنجلس و پاریس گفت: این تحقیقات حاکی از آن است که دوربین‌های دید در شب فراوانی از سوی گروهک در این شهر‌ها تهیه شده بود؛ این پول‌ها توسط انجمن خیریه کودکان جمع‌آوری شده است همچنین در بخش دیگری از این گزارش به اقدامات جعلی این گروهک پرده برداشته شده و آمده است که مجاهدین اعضا و هواداران خود را پزشک معرفی کرده و به اسم کودکان گرسنه مالی پول جمع‌آوری کرده و به ترکیه منتقل می‌کردند سپس این پول‌ها را از ترکیه به عراق می‌بردند و صرف عملیات‌های تروریستی، چون خمپاره‌زنی در ایران می‌کردند.

متهم ردیف ۳۹؛ مسئول زندان‌های نفاق در مقر اشرف

در ادامه نماینده دادستان به قرائت اتهامات فرهاد الفت متهم ردیف ۳۹ دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین پرداخت و افزود: این متهم با نام مستعار منوچهر از مسئولان رده بالا و کادر‌های قدیمی منافقین است که در سال ۱۳۶۸، معاون مسئول شاخ نظامی در محور یک بود و بعد از آن، مسئول محور و سپس رییس ستاد محور شد.

وی ادامه داد: الفت بین سال‌های ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۴، وارد ستاد مرکزی شد و بعد به ستاد پرسنلی و مدتی نیز به سیستم به اصطلاح حقوقی نفاق، منتقل شد و در سال‌های ۱۳۷۷ به بعد، مسئول کل زندان‌های نفاق در مقر اشرف و مربی آموزش‌های تشکیلاتی و ایدئولوژی گروهک شد و اکنون در آلبانی و در قسمت عربیِ بخش به اصطلاح سیاسی تشکیلات، فعالیت می‌کند.

نماینده دادستان یادآور شد: در جریان پرونده ترور و خمپاره‌اندازی منافقین در صفاشهر استان فارس که رأی آن در سال ۱۳۸۹ صادر شده، نام فرهاد الفت نیز در ردیف محکومان قرار دارد.

وی اضافه کرد: برخی از اعضای خانواده وی نیز دارای سابقه عضویت در گروهک تروریستی منافقین هستند؛ به عنوان مثال فرزاد الفت پزشک و از افراد قابل اعتماد مسعود رجوی بوده است.

متهم ردیف۴۰؛ تنها منافقی که بعد از عملیات تروریستی فروغ جاویدان خود را به تهران رساند

نماینده دادستان درباره متهم ردیف ۴۰ رویا احمدی موسوی گفت: این متهم پس از چند مرحله شرکت در کنکور، در سال ۱۳۶۴، به بهانه تحصیل قانونی از کشور خارج شده و به آلمان رفت و در آنجا با یکی از منافقین به نام موسی فیض مرزوقی (با نام مستعار جلال) ازدواج تشکیلاتی کرد و در سال ۱۳۶۷ در عملیات فروغ جاویدان شرکت کرد و پس از شکست مفتحضانه نیرو‌های نفاق، متواری شد و خود را به کرمانشاه رساند.

وی ادامه داد: او خود را مخفیانه به تهران رساند و ۲۰ روز در منزل یکی از بستگان خود مخفی شد و در نهایت به صورت غیرقانونی از کشور متواری و دوباره به تشکیلات پیوست.

نماینده دادستان گفت: وقتی خبر این اقدام او در میان اعضای گروهک پیچد مسعود رجوی گفت که او تنها کسی بود که توانست پس از عملیات فروغ جاویدان به تهران برود و بازگردد و این مسئله، سبب شهرت وی در میان اعضای گروهک شد.

وی ادامه داد: رویا احمدی در دوره‌های مختلف، مسئولیت‌هایی در مقر اشرف و کلن آلمان، داشت همچنین همسر نامبرده به نام موسی فیض مرزوقی فرزند جعفر نیز بعد از خروج از کشور، به عراق اعزام و در شاخه‌ی نظامی نفاق به عنوان افسر عملیاتی، در مقر اشرف سازماندهی و سپس مسئول مرکز شد.

نماینده دادستان خاطر نشان کرد: متهم ردیف ۴۰ تحت تعقیب پلیس اینترپل و دارای اعلان قرمز است.

متهم ردیف ۴۱؛ منافقی که دفتر خبرگزاری فرانسه در تهران را پوشش منافقین کرد

نماینده دادستان در ادامه به اتهامات بهزاد نظیری متهم ردیف ۴۱ در پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین اشاره کرد و افزود: وی که در سال ۱۳۶۰ به استخدام وزارت ارشاد در آمده بود، برای گمراهی نیرو‌های انقلاب، در پوشش مترجم برای دفتر خبرگزاری فرانسه در تهران، در عمل به فعالیت و همکاری با گروهک تروریستی منافقین پرداخت.

وی ادامه داد: به سرعت ماهیت فعالیت‌های اصلی وی افشا و در سال ۱۳۶۱ دستگیر و به هشت سال حبس، محکوم شد، اما در سال ۱۳۶۴، در مدت مرخصی از زندان، غیرقانونی از کشور خارج شد.

نماینده دادستان اضافه کرد: این متهم مسئول مرکز ۱۳ شاخه نظامی منافقین در عراق بود و در طراحی عملیات‌های خمپاره‌زنی به نام راه‌گشایی، شرکت فعال داشت همچنین وی سابقه عضویت در کمیسیون به اصطلاح روابط خارجی را نیز برعهده داشت.

وی ادامه داد: از جمله اقدامات این کمیسیون، سازماندهی تظاهرات ساختگی در کشور‌های غربی، حمله به سفارتخانه‌های رسمی جمهوری اسلامی ایران و جذب نیرو است.

نماینده دادستان اظهار داشت: متهم ردیف چهل و یکمین از افراد فعال در عملیات تروریستی فروغ جاویدان نیز بوده و اکنون نیز عضو کمیسیون خارجی شورای تروریستی موسوم ملی مقاومت است همچنین در عملیات‌های تروریستی به اصطلاح راهگشایی که منجر به شهید و مصدوم شدن جمع زیادی از مردم و همچنین وارد آمدن خسارات مالی فراوان به اموال خصوصی و عمومی شده، نیز نقش طراح و هادی تیم تروریستی داشته است.

وی خاطرنشان کرد: متهم ردیف چهل و یکم تحت تعقیب اینترپل و دارای اعلان قرمز است.

در این لحظه قاضی دهقانی با اعلام ختم این جلسه اظهار داشت که جلسه بعدی دادگاه سه‌شنبه هفته آینده ۲۶ دی برگزار خواهد شد و برای تسریع در قرائت کیفرخواست احتمالا در دو نوبت صبح و عصر برگزار می‌شود.


اسامی ۱۰۴ متهم حقیقی پرونده اعضای گروهک تروریستی منافقین

علاوه بر تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین) به عنوان شخصیت حقوقی، مسعود رجوی، مریم قجر عضدانلو (معروف به مریم رجوی)، مهدی ابریشمچی، زهره اخیانی، فهیمه اروانی، مهدی براعی، مژگان پارسیایی، زهرا مریخی آهنگر کلایی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی صفت، مهدی خدایی صفت، عباسعلی داوری فیضی پور آذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، محمد طریقت منفرد، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمانیان، محسن سیاه کلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم، ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلنار جواهری ساعتچی، مهریان حاجی نژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی منجیلی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی، نیکو خائفی اشکذری، عذرا علوی طالقانی، جمیله ابریشم چی، محمود قجر عضدانلو، بدری پورطباخ و محمد جواد قدیری مدرسی از متهمان حقیقی در این پرونده هستند.

فرهاد الفت، رویا احمدی موسوی، بهزاد نظیری، فرشته یگانه، معصومه بلورچی، یاسر جهان نژادی، فائزه خیاط حصاری محمدی، صالح رجوی، محمد سادات خوانساری، پرنیان سرآمد، حکیمه سعادت نژاد، حمیده شاهرخی امیری، ثریا شهری، پروین صفایی، محمود فخارزاده، عشرت محبت کار، علیرضا معدنچی، عباس میناجی مقدم، حمیدرضا اسحاقی، علیرضا امام جمعه، اسدالله اوسطی، فاطمه آدرسی، مصطفی آسیفی، زهره بنی جمالی، محمود بنی هاشمی، اسدالله بهرامی، علیرضا بهرامی، عزیز اله پاک نژاد، مهرافروز پیکر نگار، مریم حاج خانیان، احمد حنیف نژاد، پرویز خزائی، حسین دادخواه و فاطمه داوران از دیگر متهمان حاضر در این پرونده هستند.

حسین ربوبی خبوشانی، سپیده ابراهیمی، بیژن رحیمی، آزاده رضایی، هادی روشن روانی، محمد سادات دربندی، فریدون سلیمی، عباس شاکری، سهیلا شعبانی، احمد شکرائی، سهیلا صادق، مهران صادق، طاهره ضیائی، کبری طهماسبی، رقیه عباسی، زهره عطریانفر، مهری علیقلی، مرتضی فخار، سید اسدالله فقیه دزفولی، ایرج فیض بوسجینی، پرویز کریمیان سیچانی، احمد گلپایگانی، فرید ماهوتچی حسینی، مهدی مددی الموسوی، سید محمود احمدی علون آبادی، سید جواد احمدی علون آبادی، اسماعیل مرتضایی، محمود معیری، رقیه ملک محمدی، حسن نظام الملکی، نسرین نظری علی آبادی، علی هادی زاده و الله کرم هوشنگی متهمان حاضر در این پرونده هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار