کد خبر:۱۱۲۴۶۱
رئيس جهور الجزيره در ديدار با صالحي:
توسعه روابط تهران - الجزیره از اهميت ويژه اي برخوردار است
عبدالعزیر بوتفلیقه، رئيس جمهور الجزيره با ابراز خرسندی از سفر صالحی به اين كشور گفت: برنامه تدوین شده برای توسعه و تقویت بیشتر روابط تهران - الجزیره در سال های آینده که بر اساس چارچوب کمیسیون عالی مشترک صورت می گیرد از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، عبدالعزیر بوتفلیقه در ديدار وزير امور خارجه كشورمان از نتایج دیدارها و مذاکرات خود در سفر به ایران به ویژه دیدار با مقام معظم رهبری و رئیس جمهور اسلامی ایران ابراز خرسندی کرد.
وی با اشاره به مناسبات راهبردی جمهوری اسلامی ایران و الجزایر ابراز امیدواری کرد تاسیس صندوق مشترک همکاری، افق های روشن تری را در پیش رو قرار دهد و روند همکاریها را روان و هموارتر کند.
رئیس جمهور الجزایر، روابط ایران با همسایگان و کشورهای منطقه را ستود و افزود : این شرایط حاکی از صداقت و پشتکار ایران در ایجاد تحول و حسن همجواری با کشورهای منطقه است.
در این دیدار سه ساعته که مدلسی، وزیر امور خارجه و مساهل، وزیر مشاور در امور خارجی و مسئول امور کشورهای آفریقائی و مغرب عربی الجزایر حضور داشتند، علی اکبر صالحی نیز، ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور کشورمان به عبدالعزیر بوتفلیقه گفت: الجزایر و ملت مقاوم آن با سابقه مبارزه با استعمار جایگاه خاصی در ایران دارند و مورد احترام کشورهای اسلامی هستند.
وزیر امور خارجه کشورمان مواضع نزدیک دو کشور را در عرصه های منطقه ای و بین المللی از جمله علل نزدیکی تهران و الجزیره دانست و با اشاره به اینکه مذاکراتش با مقامات الجزایر سازنده و با نتایج پربار توام بوده است ابراز امیدواری کرد دو کشور از ثمرات این رایزنی ها بهره مند شوند.
در این دیدار همچنین درباره آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی از جمله تحولات افغانستان، عراق، فلسطین و آفریقا بحث و تبادل نظر شد.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر رسمی یک روزه خود به الجزایر، بامداد امروز وارد تهران شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.