طالبان از امارات خواست به پناهجویان افغان در پاکستان کمک کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۴۷۸۸

طالبان از امارات خواست به پناهجویان افغان در پاکستان کمک کند

سرکنسول طالبان در «کراچی» در دیدار با سرکنسول امارات خواستار کمک این کشور به پناهجویان افغان در پاکستان شد.
طالبان از امارات خواست به پناهجویان افغان در پاکستان کمک کند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «عبدالجبار تخاری» سرکنسول حکومت طالبان در کراچی با «بخیت عتیق الرمیثی» سرکنسول امارات در این شهر دیدار و درخواست کرد که امارات به پناهجویان افغان کمک کند.

وی در این دیدار اظهارداشت: صد‌ها خانواده از پناهجویان افغان در کمپ‌ها و مناطق دور دست حضور دارند که به امکانات اولیه زندگی دسترسی ندارد.

تخاری تاکید کرد که نهاد‌های کمک کننده کشور امارات به پناهجویان افغان در پاکستان کمک کنند.

این اظهارات درحالی مطرح می‌شود که تاکنون دستکم ۵۰۰ هزار پناهجوی افغان از سوی دولت پاکستان اخراج شده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، برخی از پناهجویان افغان از ترس بازداشت حتی برای خرید نیاز‌های اولیه خود از رفتن به خارج از منزل خودداری می‌کنند.

باوجود واکنش‌های بین‌المللی و نهاد‌های حقوق بشری، اما دولت پاکستان همچنان اخراج و بازداشت پناهجویان فاقد مدرک افغان را ادامه داده است و این موضوع به یکی از تنش‌های مهم بین حکومت طالبان و دولت اسلام‌آباد نیز تبدیل شده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار