آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۴۹۵۳

درگذشت استاد پیشکسوت دانشگاه صنعتی امیرکبیر

علی اصغر کتباب استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر به رحمت ایزدی پیوست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «علی اصغر کتباب» از اساتید پیشکسوت دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر ۲۶ تیر ۱۳۳۰ در شیراز چشم به جهان گشود.


شادروان دکتر کتباب مدرک کارشناسی خود را در رشته شیمی از دانشگاه شیراز کسب کرد، سپس با بورسیه وزارت علوم راهی انگلستان شده و دوره کارشناسی ارشد و دکترا را در دانشگاه استون بیرمنگام در رشته شیمی فیزیک پلیمر‌ها گذراند، در سال ۵۹ پس از کسب مدرک دکترا به ایران بازگشت و در صنعت تایر مشغول به فعالیت شده و مدیر کامپاندینگ و R&D کارخانه ایران تایر شد.


مرحوم دکتر کتباب در سال ۱۳۶۱ به عنوان هیئت علمی به استخدام دانشگاه صنعتی امیرکبیر درآمد و در دانشکده مهندسی شیمی مشغول به فعالیت شد. ایشان با تلاش فراوان توانست کارگاه مهندسی لاستیک و مهندسی پلاستیک را ایجاد کرده و گرایش مهندسی پلیمر را راه اندازی کند. همچنین وی رشته مهندسی پلیمر را در دانشگاه آزاد (واحد علوم و تحقیقات) راه اندازی و ۱۳ سال در آن واحد مشغول به تدریس و پژوهش بود.


از دروس ارائه شده توسط مرحوم دکتر کتباب می‌توان به مهندسی الاستومر در مقطع کارشناسی و تعیین خواص، مشخصات و کاربرد مواد نانوپلیمری، روش‌های نوین آنالیز پلیمر‌ها و هویت شناسی پیشرفته پلیمر‌ها در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا نام برد.


شادروان دکتر کتباب ۳ کتاب در زمینه لاستیک‌ها با عناوین: علوم و مهندسی لاستیک‌ها و Elastomeric nanocomposite foams، پلیمر‌های دارای حافظه شکلی (اصول، دستاورد‌ها و کاربردها) به چاپ رساند.


زنده یاد دکتر کتباب ۱۰۹ دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا راهنمایی و هدایت کرد و از اولین دانشجو‌های ایشان در مقطع دکترا می‌توان از آقای دکتر حمید میرزاده و خانم دکتر فاطمه گوهرپی از اساتید دانشکده مهندسی پلیمرو رنگ نام برد.


روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، درگذشت آن شخصیت برجسته علمی را به جامعه دانشگاهی، دانشجویان و خانواده مکرم ایشان تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند متعال برای آن جاودان‌نام رحمت و غفران الهی و برای بازماندگان صبر و سلامتی آرزومند است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار