آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۵۶۰۷
در راستای شناسایی نخبگان نانویی کشور؛

سیزدهمین مسابقه ملی فناوری نانو برگزار می‌شود

دوره سیزدهم مسابقه ملی فناوری نانو با همکاری بنیاد ملی نخبگان از تابستان سال آینده آغاز به کار می‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از ستاد نانو، مسابقه ملی فناوری نانو، با حضور دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در جهت شناسایی نخبگان نانویی کشور و همچنین ارتقای سطح گفتمان علم و فناوری نانو در دانشگاه‌ها، یک رقابت علمی با موضوع علم و فناوری نانو است که هرساله با همکاری بنیاد آموزش و بنیاد ملی نخبگان و با حضور هزاران نفر از دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و علاقه‌مندان این فناوری برگزار می‌شود.

برگزیدگان این مسابقه از جوایز ویژه شامل امتیاز بنیاد ملی نخبگان، مجوز ورود به نانو استارت‌آپ، مجوز ورود به شبکه مدرسان فناوری نانو، گرنت پژوهشی و گرنت آموزشی برخوردار می‌شوند، ضمن آنکه مشمول دریافت مدال طلا، نقره و برنز مسابقه ملی فناوری نانو و اهدای بیش از دو میلیارد ریال جوایز نقدی و گرنت پژوهشی خواهند شد.

سیزدهمین دوره از این مسابقه در تابستان سال ۱۴۰۳ در سه مرحله برگزار خواهد شد.

مرحله نخست از ۱۳ تا ۱۵ تیرماه ۱۴۰۳ به صورت غیرحضوری (آنلاین) در بستر سایت آموزش فناوری نانو برگزار می‌شود و ۳۰۰ نفر برتر این مرحله، وارد مرحله دوم می‌شوند. این نفرات در مرحله دوم که به صورت حضوری در روز ۱۹ مردادماه ۱۴۰۳ در حوزه‌های سراسر کشور برگزار خواهد شد، با یکدیگر به رقابت علمی می‌پردازند.

۳۰ نفر برتر این مرحله (۱۵ نفر برتر مقطع کارشناسی و ۱۵ نفر برتر مقاطع تحصیلات تکمیلی) به مرحله سوم یا کمپ توانمندسازی و رقابت عملی راه خواهند یافت. رتبه‌بندی نهایی برگزیدگان مسابقه پس از پایان مرحله سوم مشخص خواهد شد. شرکت در این مسابقه محدودیت رشته و مقطع تحصیلی ندارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار