کد خبر:۱۱۲۶۹۶۰

اوضاع مالی یک شهید مدافع حرم

همسر شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده تعریف می‌کند: «بعضی وقت‌ها پیش می‌آمد که می‌خواستیم به کسی هدیه بدهیم و به اندازه ۱۵ـ۱۰ تومان بیشتر در خانه موجودی نداشتیم؛ نمی‌رفتیم. بعد که پول دستمان می‌آمد، می‌رفتیم و کادو هم می‌بردیم.»

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همسر شهید مدافع حرم مصطفی صدرزاده تعریف می‌کند: «بود گاهی که در نداری باشیم؛ مخصوصاً زمان تولد فاطمه.

فاطمه یک سال و نیمش بود که از پوشک گرفتمش؛ چون اگر می‌خواستم به مصطفی بگویم پوشک بخر، واقعاً پول نداشت. خودم شرمنده می‌شدم. به خاطر همین دیدم راهش این است که زودتر پوشک را بگذاریم کنار.

با این حال وقتی کنار خانواده خودم با خانواده آقا مصطفی می‌نشستیم، همیشه طوری صحبت می‌کردیم که وضعیت مالی‌مان خیلی خوب است. تمام این‌ها شده بود قانون زندگی ما که اگر مثلاً نداریم، فقط برای خودمان نداریم؛ ولی همان موقع هم اگر قرار بود برای کسی هدیه ببریم، بهترین هدیه را می‌بردیم.

بعضی وقت‌ها پیش می‌آمد که می‌خواستیم به کسی هدیه بدهیم و به اندازه ۱۵ـ۱۰ تومان بیشتر در خانه موجودی نداشتیم؛ نمی‌رفتیم. بعد که پول دستمان می‌آمد، می‌رفتیم و کادو هم می‌بردیم.»

منبع: کتاب «سرباز روز نهم» به قلم نعیمه منتظری

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار