آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۲۷۸۰۵

ارتش یمن: کشتی جنگی آمریکا را هدف قرار دادیم

سخنگوی ارتش یمن از هدف قرار دادن یک فروند کشتی جنگی آمریکا خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، سرتیپ یحیی سریع سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: امروز با تعدادی ناوشکن و کشتی جنگی آمریکایی در خلیج عدن و باب المندب درگیر شدیم.

وی در این بیانیه افزود: نتایج این درگیری هدف قرار دادن مستقیم کشتی جنگی آمریکایی بود.

در بیانیه ارتش یمن آمده است: یکی از نتایج این درگیری این بود که دو کشتی تجاری آمریکایی وادار به عقب نشینی شدند.

به گفته سخنگوی ارتش یمن، یکی دیگر از نتایج این درگیری این بود که تعدادی از موشک‌های بالستیک با وجود تلاش ناو‌های جنگی برای رهگیری آن به اهداف خود اصابت کردند.

سریع اعلام کرد که در این درگیری که بیش از دو ساعت به طول انجامید، نیرو‌های مسلح یمن از تعدادی موشک بالستیک استفاده کردند.

 

برچسب ها:
ارتش یمن
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار