بيش از 1500 دانشجو در دوره هاي كارآفريني شركت داشتند
علي مدديان در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب گفت: با برنامه ريزي هاي انجام شده و هم انديشي با مراكز كارآفريني درصدد هستيم تا دوره هاي جديد كارآفريني را براي سال جديد تحصيلي آغاز كنيم.
مدديان در ادامه اظهار داشت: در جهت آموزش و ترغيب مهارت هاي كسب و كار مركز كارآفريني، دانشگاه خواجه نصير برنامه هاي گسترده اي را براي دانشجويان برنامه ريزي كرده كه از جمله آن مي توان به دعوت از كارآفرينان نمونه و معرفي آنها به دانشجويان و ارتباط با مراكز كارآفريني و مشاوره در زمينه طرح هاي كسب و كار اشاره كرد.
لازم به ذکر است، مركز كارآفريني دانشگاه خواجه نصير از اولين مراكز كارآفريني در بين دانشگاه هاي كشور است كه در سال 79 تاسيس و در سال 84 با مركز استعدادهاي درخشان ادغام شد و در حال حاضر با عنوان گروه استعدادهاي درخشان و كارآفرين تحت نظر رياست دانشگاه به فعاليت خود ادامه مي دهد./انتهاي پيام/