کد خبر:۱۱۲۸۱۶۰

پلمب ۷۵ مشاور املاک غیرمجاز در جنوب شرق تهران

مدیر راه و شهرسازی جنوب شرق استان از پلمب ۷۵ مشاور املاک غیرمجاز در شهر‌های قرچک، ورامین و پیشوا خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا خالق دوست مدیر راه و شهرسازی جنوب شرق استان تهران اظهار کرد: از ابتدای طرح ساماندهی مشاورین املاک از ابتدای خرداد ماه سال جاری تا کنون ۳۵۶ مورد بازدید از بنگاه‌های املاک قرچک، ورامین و پیشوا انجام شده است.

وی گفت: با هماهنگی ادارات راه و شهرسازی و صمت، اتحادیه مشاوران املاک، قوه قضائیه و نیروی انتظامی تعداد ۷۵ بنگاه مشاور املاک متخلف به دلایل مختلفی همچون اخذ هزینه غیر قانونی و غیر مجاز و یا نداشتن جواز کسب جریمه و پلمب شده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار