کد خبر:۱۱۲۸۸۹۱
در آستانه اختتامیه هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر؛

نشان درجه یک هنری به سیمین دخت وحیدی اهدا شد

در آستانه اختتامیه هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر، جمعی از مدیران و اهالی فرهنگ به دیدار بانو سیمین دخت وحیدی رفتند. در این دیدار یاسر احمدوند نشان درجه یک هنری را به این شاعر انقلاب اهدا کرد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، در آستانه اختتامیه هجدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر، رضا اسماعیلی؛ عضو هیئت علمی هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر، یاسر احمدوند؛ معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علی رمضانی؛ مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، محمدعلی مرادیان؛ مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اهالی فرهنگ و ادبیات سه‌شنبه (۱۰ بهمن ۱۴۰۲) به دیدار بانو سیمین‌دخت وحیدی، شاعر انقلاب و غزلسرای شاخص معاصر رفتند.

یاسر احمدوند در این دیدار با تاکید بر ضرورت تجلیل از چهره‌های فرهنگی و هنری کشور گفت: زمانی که در سازمان زیباسازی شهر تهران حضور داشتم، یکی از موضوعات این بود که چه کاری می‌توان برای شناخت افراد نخبه و هنرمند درمحل زندگی آن‌ها انجام داد؛ به این فکر کردم، کاش، کاشی‌هایی طراحی و سردرمنزل این افراد نصب می‌شد تا معلوم شود این منزل شخصیتی ماندگار است. در این شهر افراد شاخص بسیاری زندگی می‌کنند و اگر بشود برای شناسایی آن‌ها کاری کرد، اتفاق خوبی می‌افتد.

حامد محقق، معاون شعر و ادبیات داستانی خانه کتاب و ادبیات ایران نیز در این دیدار درباره روند تدوین و انتشار دیوان کامل اشعار بانو سیمین دخت وحیدی، توضیح داد: کار تنظیم و تدوین آثار ایشان زیرنظر استادان محترم آقایان رضا اسماعیلی، حسین اسرافیلی و مصطفی محدثی خراسانی درحال انجام است و مراحل پایانی را می‌گذراند.

در ادامه رضا اسماعیلی، شاعر و پژوهشگر ادبی و عضو هیئت علمی هجدهمین جشنواره شعر فجر درباره غزل بانو سیمین‌دخت وحیدی، عنوان کرد: زبان ایشان بسیار با طراوت و نو است و تعابیرکلیشه‌ای را خیلی کم می‌بینیم. زبان در اشعار ایشان کهنگی ندارد و تعابیر امروزی است؛ به‌اصطلاح غزل‌های ایشان جوان است که به‌عنوان امتیاز آثار ایشان شناخته می‌شود.

در این دیدار صمیمانه علی فروغی، فرزند بانو سیمین دخت وحیدی، شعر‌های «شعرهای، اما دریغ»، «فریاد اساطیری»، «ردیف شعر من» و «قرآن بخوان» را از مجموعه شعر «این قوم ناگهان» خواند.

در پایان این دیدار، یاسر احمدوند نشان درجه یک هنری را به بانوی شعر انقلاب سیمین دخت وحیدی تقدیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار