کد خبر:۱۱۲۹۸۴۴

خزاعی: جشنواره فیلم فجر فقط مختص فیلم‌های اجتماعی، دینی یا دفاع مقدس نیست/ باید تنوع سلیقه و ژانر باشد+فیلم

رئیس سازمان سینمایی در حاشیه چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر گفت: ژانر کمدی باید در جشنواره‌ها باشد. تنوع سلیقه‌ها و وجود ژانر‌های مختلف و متنوع وجه متمایز این دوره جشنواره است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، رئیس سازمان سینمایی در حاشیه چهل و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر گفت: ژانر کمدی باید در جشنواره‌ها باشد. تنوع سلیقه‌ها و وجود ژانر‌های مختلف و متنوع وجه متمایز این دوره جشنواره است.

 

 

 

 

 

کد ویدیو
 
وی افزود: در سال ۱۴۰۰ سیمرغ مردمی داشتیم که عده‌ای اعتراض کردند. وقتی بررسی کردیم متوجه شدیم که تقلب شده است. دستگاه سینمای مربوطه خاموش بوده و آرای مردمی ثبت نشده بود که در نتیجه نهایی تاثیر داشت. معتقد بودم که نباید در نظر مردم دستکاری کرد برای همین اعلام کردم رای گیری کنارگذاشته شود و سامانه‌ای طراحی شود که از رای گیری مردمی مطمئن باشیم.
 
کد ویدیو
 
رئیس سازمان سینمایی گفت: دوستان اعلام کردند نرم افزاری جمع آوری آرای مردمی به این دوره نمی‌رسد.
کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار