کد خبر:۱۱۳۰۰
رئيس دانشگاه پيام نور بروجن:
سيستم دانشگاه پيام نور دانشجو محور است
رئيس دانشگاه پيام نور بروجن با بيان اينكه سيستم دانشگاه پيام نور سيستمي دانشجو محور است، گفت: اين نوع سيستم باعث شده است كه آمار قبولي هاي كارشناسي ارشد در دانشگاه هاي پيام نور بيشتر باشد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از شهركرد، دكتر بيژن دادرس در جلسه توجيهي دانشجويان ورودي جديد دانشگاه پيام نور بروجن كه 13 مهرماه در سالن ورزشي شهيد تندگويان بروجن برگزار شد، با اشاره به اهميت علم آموزي و پيشرفت كشور در زمينه هاي علمي و پژوهشي، اظهار داشت: دانشجويان بايد از فرصت ها استفاده كرده و در زمينه علمي پيشرفت داشته باشند، رفتار آنان بايد در شان يك دانشجوي مسلمان و تابع قوانين و ضوابط باشد.
مسئول آموزش دانشگاه پيام نور بروجن، نيز در اين جلسه ضمن معرفي انجمن هاي علمي و كانون هاي فرهنگي و بسيج دانشجويي، توضیحاتی را در خصوص مشكلات آموزشي ارائه كرد.
خاطرنشان مي شود، اين مراسم با همكاري بسيج دانشجويي اين دانشگاه برگزار شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.