کد خبر:۱۱۳۱۷۴۷

بیش از ۱۵۰ شرکت دانش بنیان در نمایشگاه پتروکم کیش شرکت کردند

نخستین نمایشگاه و همایش بین المللی ایران پتروکم از عصر امروز و با حضور بیش از ۱۵۰ شرکت برگزار می‌شود.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو: نخستین نمایشگاه و همایش بین المللی ایران پتروکم با حضور بیش از ۱۵۰ شرکت دانش بنیان و مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و صنایع پتروشیمی و با شعار حمایت از تولید دانش بنیان در صنعت پتروشیمی، پالایش و پتروپالایش برگزار می‌شود.

این رویداد از تاریخ ۲۴ تا ۲۶ بهمن ماه جاری در محل مرکز همایش‌های و نمایشگاه بین‌المللی کیش برگزار خواهد شد.

در نخستین نمایشگاه و همایش بین المللی ایران پتروکم، صنایع، واحدهای تولیدی و شرکت‌های حوزه پتروشیمی و صنایع پایین دستی این حوزه، طرح‌های خود را برای اجراء ارائه می‌کنند تا شرکت‌های دانش بنیان با توجه به توانمندی خود، نسبت به اجرای آن‌ها، اقدام کنند.

ایران پتروکم نمایشگاه تخصصی پتروشیمی و صنایع وابسته است که با شیوه‌ای نوین و رویکردی متفاوت در حمایت از تولید دانش‌بنیان در صنعت پتروشیمی توسط گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برگزار می‌شبه گزارش روز سه شنبه ایرنا، نخستین نمایشگاه و همایش بین المللی ایران پتروکم با حضور بیش از ۱۵۰ شرکت دانش بنیان و مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و صنایع پتروشیمی و با شعار حمایت از تولید دانش بنیان در صنعت پتروشیمی، پالایش و پتروپالایش برگزار می‌شود.
این رویداد از تاریخ ۲۴ تا ۲۶ بهمن ماه جاری در محل مرکز همایش‌های و نمایشگاه بین‌المللی کیش برگزار خواهد شد.
در نخستین نمایشگاه و همایش بین المللی ایران پتروکم، صنایع، واحد‌های تولیدی و شرکت‌های حوزه پتروشیمی و صنایع پایین دستی این حوزه، طرح‌های خود را برای اجراء ارائه می‌کنند تا شرکت‌های دانش بنیان با توجه به توانمندی خود، نسبت به اجرای آن‌ها، اقدام کنند.
ایران پتروکم نمایشگاه تخصصی پتروشیمی و صنایع وابسته است که با شیوه‌ای نوین و رویکردی متفاوت در حمایت از تولید دانش‌بنیان در صنعت پتروشیمی توسط گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برگزار می‌شود.ود.

برچسب ها:
پتروشیمی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار