کد خبر:۱۱۶۳۶۷۵

افزایش ۱۰ درصدی فروش محصولات پتروشیمی خراسان در چهار ماهه نخست سال جاری

مدیر عامل پتروشیمی خراسان، اعلام کرد که میزان فروش محصولات این شرکت در چهار ماهه ابتدایی سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته و از ۲۳ هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال به ۲۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال رسیده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، یوسف حسنی مدیرعامل پتروشیمی خراسان گفت: میزان فروش محصولات این شرکت در چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته و از ۲۳ هزار و ۳۳۰ میلیارد ریال به ۲۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال رسیده است.

او اضافه کرد: اوره، با ظرفیت تولید ۴۹۵ هزار تن در سال، یکی از محصولات بنیادین پتروشیمی خراسان است که بیشترین سهم را در سبد درآمدی شرکت دارد. درآمد پتروشیمی خراسان از فروش اوره در چهار ماهه ابتدایی امسال به بیش از ۲۱ هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال رسیده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۲ هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال افزایش یافته است.

شرکت پتروشیمی خراسان که در شهرستان بجنورد واقع شده، بزرگترین مرکز تولید محصولات شیمیایی در شمال و شمال شرق کشور است.

این شرکت با تولید محصولاتی مانند آمونیاک، اوره و کریستال ملامین بخشی از نیاز‌های کشاورزی و صنایع داخلی و خارجی را تامین می‌کند. همچنین با استفاده از فناوری‌های نوین و روش‌های خلاق و مبتکرانه، ضمن حفظ کیفیت محصولات، توانمندی و تعهد کارکنان، رضایت مشتریان و ذینفعان، رعایت ایمنی، بهداشت و محیط زیست، و کاهش مصرف انرژی، منابع و مواد، جایگاه مناسبی در بازار اوره و کریستال ملامین صنعت پتروشیمی دارد.

سهولت دسترسی به قطب‌های اصلی کشاورزی شمال و شمال شرق کشور و تامین بخش عمده کود شیمیایی مصرفی استان‌های شمالی، استان‌های خراسان، استان سمنان و استان سیستان و بلوچستان، مجاورت با کشور‌های آسیای میانه، سهولت دسترسی به خوراک، قرار داشتن در مسیر خط لوله گاز سراسری سرخس-نکا-بید بلند و کمک به توسعه و عمران استان‌های نوپا از جمله مزایای احداث این مجتمع تولیدی است.

طرح مجتمع پتروشیمی خراسان در سال ۱۳۷۱ آغاز شد و طی بیش از چهار سال با هزینه ۵۲۴ میلیون دلار و ۵۲۰ میلیارد ریال ساخته شد و در تیر ماه ۱۳۷۵ با حضور رئیس‌جمهور وقت به بهره‌برداری رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار