کد خبر:۱۱۳۲۱۱۱
وزیر فرهنگ:

۲۰۰ پلاتوی تئاتر در حال ساخت است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حال حاضر ۲۰۰ پلاتوی تئاتر در کشور در حال ساخت است که تا پایان دولت سیزدهم به بهره برداری می‌رسد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی اسماعیلی ظهر پنجشنبه در آئین پایانی همایش ملی فقه هنر و حمکرانی در مشهد اظهار کرد: در حال حاضر ۲۰۰ پلاتوی تئاتر در کشور در حال ساخت است که تا پایان دولت سیزدهم به بهره برداری می‌رسد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تعداد سینما‌های کشور از ۵۷۰ به ۹۰۰ سینما در دولت سیزدهم رسید و طی سال جاری تاکنون ۲۷ میلیون بلیط سینما فروخته شده که حاکی از استقبال زیاد مردم است.

وی با بیان اینکه تمدن اسلامی فقه پایه است و نظام جمهوری اسلامی به معنی حکمرانی فقه و حاکمیت ولایت فقیه و نظام امت و امامت است، ادامه داد: دولت سیزدهم و وزارت ارشاد تلاش دارد حکمرانی مطلوب نظام اسلامی در حوزه فرهنگ و هنر را رقم بزند.

اسماعیلی بیان کرد: از ابتدای انقلاب هیچ سند بالا دستی در مورد موسیقی نداشته‌ایم، اما به تازگی سند موسیقی در کشور تصویب شده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه سیاست ما گسترش و ترویج موسیقی به دلیل محدودیت‌های مدیریتی نیست. اظهار کرد: از یک سو فشار جامعه دینی و از سوی دیگر ذوق و اشتیاق برای عرصه‌های جدید و نو را شاهد هستیم و در مقام حکمرانی باید تعیین تکلیف کنیم.

وی اظهار کرد: اسناد بالادستی در همه بخش‌ها از جمله سند تئاتر، سینما و هنر‌های تجسمی نیز در حال تنظیم است. در حوزه شرع مقلد هستیم و در بخش جریان فقهی، معتقد به حل این مسائل هستیم، ولی باید نظام آن را شفاف کرد و با انضمام فقهی به مسائل پاسخ داد.

اسماعیلی ادامه داد: مقلد نوآوری فقهی که به تأیید رهبر معظم انقلاب می‌رسد هستیم و آن را در حوزه فرهنگ و هنر جلو می‌بریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه پردیس بزرگ فرهنگی هنری در بلوار «حجاب» تهران با معماری ایرانی اسلامی در حال احداث است، افزود: بر این باوریم که می‌توان هنر‌های جدید را به استخدام خود در آوریم، سینمای ما در تولید محصولاتی که با فطرت انسانی مطابقت دارد بی‌نظیر است.

وی گفت: با مظاهر و مدرنیته بعضاً شرک آلود و گناه آلود مخالف هستیم. خط قرمز ما شرع مقدس است. مکتب فقهی اهل بیت (ع) این قابلیت را دارد که با توجه به عنصر زمان و مکان و با افق گشایی که انقلاب و امام (ره) انجام داد، بتواند سازگاری بیشتر حکمرانی فرهنگی و هنری در نظام دینی را با واقعیات موجود و حفظ چارچوب‌ها انجام دهد.

اسماعیلی با تاکید بر اهمیت پیمایش فرهنگی و هنری ادامه داد: طبق نظرسنجی‌ها، در حوزه بازی‌های رایانه‌ای ۳۴ میلیون نفر در کشور فعال هستند که چهار میلیون نفر از این تعداد افزون بر ۲۱ ساعت در هفته بازی می‌کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار