به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، حجتالاسلام علیرضا پناهیان در نشستی با عنوان «مشارکت حداکثری یا انتخابات اصلح»، حضور مسئولانه و جمعی عناصری که احساس مسئولیت میکنند را مبنای برقراری عدالت در جمهوری اسلامی دانست و گفت: مسئولان باید مشارکتپذیر باشند وگرنه کسی که صرفاً میخواهد قدرت را در دست بگیرد ولو آدم خوبی باشد سم مهلکی است؛ هر مدیری نسبت به مدیریت خود باید زمینه مشارکت بیشتر مردم را فراهم کند و انتخابات یک نمونه آن است.
استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: با توجه به موانعی که بر سر راه داریم دو گروه مشکلات را داریم، یکی خوب عملنکردن مدیران، دوم خوب مشارکتنکردن مردم است و در این دو عرصه باید مشکلات را ببینیم؛ دانشجو میخواهد مدرک بگیرد کارمند شود و آیندهاش مشخص است، دوران دانشجوییاش هم کارمندی است، این فرد، بیعلاقه، بیحوصله است. الان حضور شما کارمندی نیست، بخشنامهای و آئیننامهای نیست. خودجوش فردی هم نیست، خودجوش جمعی است.
وی با تأکید بر اینکه مشکلات به دست خودمان حل میشوند، خاطرنشان کرد: اگر در همین نقطهای که ایستادید برای مدیریت کشور و سبک زندگی قدم برداریم مشکلاتمان حل خواهد شد.
پناهیان خطاب به دانشجویان عنوان کرد: باید ساختار سیاسی کشور را تغییر دهیم و شما مبدأ هستید؛ امام علی علیهالسلام فرمودند به سراغ جوانها بروید، چون ایدههای نو دست آنها است، حتی حرف خوب قدیمی هم نزنید و بیایید فضا را عوض کنید.
این سخنران کشوری با ارائه پیشنهاداتی به دانشجویان حاضر در نشست گفت: پیشنهاداتی برای مطالبهگری دارم؛ برای مثال شما بعد از انتخابشدن نمایندگان میخواهید مطالبه کنید یا قبل از آن؟ من پیشنهاد میدهم قبل از انتخابات مطالبه کنید.
وی با تأکید بر مطالبهگری قبل از انتخابات ادامه داد: مثلاً در ۱۰ بند بنویسید یک مجلس خوب چه قوانینی را باید به تصویب برساند و بعد بروید از کاندیداها تضمین بگیرید که اگر روی بیاورند آنها را عملی کنند، اگر نکردند آن وقت تکلیف مشخص است.
پناهیان در پایان ضمن بیان ضرورت مطالبهگری قبل از انتخابات اذعان کرد: قبل از انتخابات مطالبهگری کنید، هرکسی موافقت کرد و تعهد داد، تضمین سنگین بگیرید و بعد کسانی که تعهد دادند را معرفی کنید. شما نماینده طبیعی مردم و دانشجویان هستید.