کد خبر:۱۱۳۲۳۵۰
در ۳ حوزه؛

برگزیدگان مسابقه «نکست» معرفی می‌شوند + فیلم

دبیر جایزه «نکست» با بیان اینکه هدف از این جایزه شناسایی و حمایت از این ایده‌های مبتنی بر فناوری‌های نوظهور به منظور تحقق «رویای بعدی» این پیشروان زیست‌بوم است، گفت: قرار است برگزیدگان این رویداد دوم سفندماه معرفی و تقدیر شوند.

برگزیدگان مسابقه «نکست» معرفی می‌شوند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری امروز در قالب نشستی خبری به معرفی مسابقه نکست پرداخت.

وی گفت: «نکست»؛ مخفف نوآوری کارآفرینان سرآمد توسعه است؛ این رویداد به سراغ شرکت‌هایی می‌رود که بلوغ و توانمندی شان را قبلا نشان داده اند. شرکت‌هایی که گردش مالی قابل قبول (۱۰ میلیارد تومان در سال بر اساس اسناد مالیاتی شان داشته اند) و حداقل سه محصول تجاری سازی شده از قبل در بازار دارند در این رویداد شرکت می‌کنند.

کد ویدیو


وی با بیان اینکه این رویداد برای اولین بار در ۳ بخش زیست فناوری، هوش مصنوعی واتصال پذیری و ارتباطات برگزار می‌شود، اختتامیه این رویداد دوم اسفندماه در اصفهان خواهد بود.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی با اشاره به برنامه نکست گفت: در برنامه نکست، شرکت‌های دانش‌بنیان و بنگاه‌های بزرگ اقتصادی در توسعه فناوری همراه خواهند بود. برنامه‌هایی شبیه نکست در بسیاری از کشور‌های پیشرفته جهان اتفاق افتاده است.

حق جوی با تاکید بر اینکه شرکت‌های شرکت کننده که از بنیه خوبی هم از نظر سطح دسترسی به فناوری و هم اقتصادی برخوردارند در این رویداد و مسابقه شرکت کردند، ادامه داد: معمولا این شرکت‌ها بازار داخل و بین الملل را خوب می‌شناسند؛ معمولا تیم‌های توانمندی دارند و تعداد قابل توجهی از فارغ التحصیلان دانشگاهی در این شرکت‌ها مشغول به کارند. آن‌ها می‌توانند حدس بزنند محصول بعدی که اگر در سبد محصولات دانش بنیان قرار بگیرد محصول موفقی خواهد بود چیست.

به گفته مدیر مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، پروپوزال‌های این شرکت‌های بزرگ را برای توسعه محصول فناورانه بعدی شان، داوری کرده ایم.

 

کد ویدیو


رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری نیز در ادامه گفت: تعریف ما از فناوری‌های راهبردی، فناوری‌های ثروت‌آفرین در کوتاه مدت است؛ این فناوری‌ها مسائل روز ما را حل می‌کنند و با حل مسئله خلق ارزش می‌کنند.

حق جوی گفت: ۲۰ درصد از فناوری‌ها در دانشگاه‌ها رقم می‌خورد، ۲۰ آن در شرکت‌های دانش‌بنیان و ۵۰ درصد آن در بخش تحقیق و توسعه بنگاه‌های بزرگ صنعتی و اقتصادی اتفاق می‌افتد یعنی پیشران توسعه فناوری و پیشران تحقیق و توسعه در کشور‌های بزرگ جهان، شرکت‌های بزرگ آن‌ها هستند. ما به دنبال برنامه‌هایی هستیم تا از طریق آن‌ها هرکدام از شرکای کلیدی خود را برای تحقق اهداف و سیاست‌ها با خود همراه کنیم.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار