کد خبر:۱۱۳۲۵۲۶
در مصلی امام خمینی (ره) تهران؛

بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران افتتاح شد/ وزیر ارشاد: ۴۵۰ رسانه در نمایشگاه حضور دارند + فیلم

نمایشگاه رسانه‌های ایران، ساعت ١١:٣٠ امروز (یک‌شنبه، ٢٩ بهمن) با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور اصحاب رسانه پس از شش‌سال بازگشایی شد. وزیر ارشاد از حضور ۴۵۰ رسانه در این نمایشگاه خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو،  نمایشگاه رسانه‌های ایران، ساعت ١١:٣٠ امروز (یک‌شنبه، ٢٩ بهمن) با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ فرشاد مهدی‌پور، معاون امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ سیدمجتبی ابطحی، دبیر کل کنفرانس بین‌المللی حمایت از انتقاضۀ فلسطین؛ اسامه حمدان، سخنگوی جنبش حماس و خالد قدومی، نمایندۀ جنبش حماس در ایران آغازبه‌کار کرد. 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: خوشحالم که یکی دیگر از امور معطل‌مانده در حوزۀ فرهنگ که برگزاری آن با وقفه روبه‌رو شده بود، با حضور اصحاب رسانه پس از شش‌سال بازگشایی شد.
او دربارۀ رسانه‌های حاضر در این نمایشگاه اضافه کرد: ۴۵٠ رسانه در این نمایشگاه حضور دارند که این برای من و همکارانم افتخار است.
اسماعیلی ضمن خیر مقدم به مهمانان جبهۀ مقاومت، حماس، جهاد اسلامی، دربارۀ «دانشنامۀ مطبوعات ایران» اظهار کرد: از دوست خوبم دکتر محمدجعفر محمدزاده – سرپرست دانشنامۀ مطبوعات ایران- برای تألیف این کتاب تشکر کرده و امیدوارم علاوه‌بر رونمایی از این کتاب در این نشست، حمایت‌های لازم برای ادامۀ کار این کتاب و رسیدن به چشم‌انداز ١٠ جلدی آن فراهم شود.
وزیر ارشاد با تشکر از همۀ خبرنگاران، عکاسان، مدیران رسانه گفت: امیدوارم بتوانیم با همیاری و همکاری هم، چهرۀ ایران را با عظمت، و افتخارات گذشتۀ مردم این کشور را به‌درستی به ثبت رسانده و آیندۀ درخشان و روشنی را نیز ترسیم کنیم.

کد ویدیو

 بیست‌وچهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران، که از امروز آغاز شد، تا چهارشنبه دوم اسفند در مصلی امام خمینی(ره) برپا خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار