به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس دانشگاه تربیت مدرس گفت: حق تعیین سرنوشت که یکی از حقوق مسلم بشریت است، دو بعد دارد. یک بعد داخلی و یک بعد خارجی. در بعد داخلی یعنی حق انتخاب شدن و حق انتخاب کردن. بدین معنی که اگر انتخاب درستی صورت بگیرد، سرنوشت خوبی برای کشور رقم خواهد خورد. در بعد خارجی، استقلال در تعیین سرنوشت است. بدین معنی که ابرقدرتهای جهان با حضور پرشور مردم در انتخابات، به سلطه ناپذیر بودن، به استعمار ناپذیر بودن کشور ایران پی خواهند برد. با شرکت در انتخابات استقلال ما هرگز مخدوش نخواهد شد.
وی افزود: اگر انتخاب درستی صورت گیرد، نتیجه آن یک مجلس قوی خواهد بود و نتیجه داشتن یک مجلس قوی، وضع قوانینی است که مسیر درستی برای رفع مشکلات اقتصادی فراهم میکند.
رئیس دانشگاه اظهار داشت: دانشگاهها جامعه فرهیخته کشور را تشکیل میدهند و مرجع مردم برای تصمیمگیری میباشند. دانشگاههای کشور به خصوص ۱۴ دانشگاه برتر ایران به اهمیت نقش خود در بحث انتخابات پی بردند و از اقشار مختلف ملت برای حضور پر شور و عالمانه در انتخابات دعوت میکنند. دانشگاه محل فرهیختگی و محل حضور فرهیختگان است، دانشگاه محل تعامل نظرات، محل تبادل آرا مختلف و محل بروز سلیقههای مختلف احزاب سیاسی دارای شناسنامه و قانونی است.
وی تاکید کرد: دانشگاهیان به اهمیت جایگاه خود پی برده اند و دانشگاه تربیت مدرس سکویی فراهم کرده است که تمام سلیقههای سیاسی قانونی بتوانند در محیط دانشگاه، نظرات خود را اعلام کنند. تا کنون هر تشکل قانونی که درخواست خود را ارائه کرده، ما موافقت کرده ایم که نظرات خود را در دانشگاه مطرح کند.
دکتر دانشجو انتخابات را یک فرصت بی نظیر و بی بدیل برای مشارکت مردم و تعیین سرنوشت دانست و گفت: هر چقدر مردم در این انتخابات افراد مناسب تری را انتخاب کنند در اینده سرنوشت مطلوب تری بدست میآوریم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: شرایط دنیا به گونهای است که دشمنان کشور، دشمنان پیشرفت و استقلال کشور به این انتخابات چشم دوخته اند. اگر حضور مردم به تبعیت از عقل، فکر و مراجع علمی پرشور باشد، دشمنان این کشور از تسلیم شدن ایران برای همیشه مأیوس خواهند شد و درمی یابند که این فشارها و دشمنیها بی نتیجه است.
دکتر دانشجو اضافه کرد: برقراری یک زیست پایدار در منطقه و دست یافتن به یک نتیجه برد-برد از طریق دوستی با ایران امکان پذیر است و ۴۵ سال اعمال فشار و تحریم بر کشور ایران این را نشان داده است. اگر جمع کثیری از مردم در انتخابات شرکت کنند، دشمنان این پشتوانه عظیم را خواهند دید. اگر به دنبال امنیت بیشتر، زندگی اقتصادی بهتر، سربلندی و سرافرازی افزونتر از گذشته هستیم باید حضوری پررنگ داشته باشیم چرا که سرنوشت ما بستگی به این انتخابات دارد.
وی تصریح کرد: ما دانشگاهیان در این عرصه حضور خواهیم داشت. ما دانشگاهیان با علم و منطق به این نتیجه رسیده ایم که حضور در انتخابات به نفع کشور است و این فرصت بی نظیر را از دست نمیدهیم و از همین جا به مقام معظم رهبری و مردم لبیک میگوئیم و در انتخابات شرکت میکنیم.
وی یادآور شد: دانشگاهیان میتوانند بستری را فراهم کنند تا مردم با آگاهی و علم بیشتر وارد میدان انتخابات شوند و دانشگاه تربیت مدرس به عنوان دانشگاه پیشرو با دعوت از مدیران ستاد انتخابات کشور، این بستر را فراهم نمود و الگویی جدید را ایجاد کرد و امیدواریم سایر دانشگاهها نیز در راستای افزایش مشارکت آگاهانه مردم در این مسیر حرکت کنند.