یاسر خانی مدیرعامل شرکت توسعه دانشبنیان سینا در حاشیه سومین رویداد سرمایهگذاری پل در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، گفت: شرکت توسعه دانشبنیان سینا به عنوان بازوی سرمایهگذاری خطرپذیر بنیاد مستضعفان درحال فعالیت است و ماموریت آن سرمایهگذاری خطرپذیر در زمینه فناوریهای مورد نیاز بنیاد مستضعفان است.
خانی افزود: این شرکت دو اولویت اساسی دارد؛ اول حضور در کسبوکارهایی که خود بنیاد در آنها فعال است که در این حوزه شرکت سینا روی مجموعههای دانشبنیان، فناور و خلاق سرمایهگذاری میکند؛ دومین اولویت حضور در فناوریهایی است که سرمایهگذاری در آنها منجر به بهبود شرایط مناطق محروم میشود.
وی ادامه داد: شکل سرمایهگذاری این شرکت در کوتاه مدت عمدتا در پلتفرمهای تامین مالی جمعی است که سود آن در پروژههای دانشبنیان سرمایهگذاری میشود. سرمایهگذاری بلندمدت نیز در شرکتهایی است که به صورت مشارکت در سهام آنها، انجام میشود.
خانی ادامه داد: سرمایهگذاریهای شرکت سینا بین ۵ تا ۴۹ درصد است و این شرکتها علاوه بر اینکه در زمینه مالی در آنها سرمایهگذاری صورت میگیرد، میتوانند از زنجیره ارزشهای بنیاد و امکانات آن نیز استفاده کنند. در آییننامه سرمایهگذاری خطرپذیر بنیاد مستضعفان به این موضوع اشاره شده است که این شرکتها میتوانند از کمکهای غیر نقدی مانند برندینگ، مارکتینگ، مجوزها، دانش فنی و تجربههای موجود نیز بهرهمند شوند.
مدیرعامل شرکت توسعه دانشبنیان سینا در ادامه، گفت: تا امروز سرمایهگذاریها در ۱۰ شرکت صورت گرفته و میزان سرمایهگذاریها رشد صدردصدی داشته است. همچنین حجم سرمایهگذاریهای این شرکت در یک سال گذشته تقریبا ۴ برابر شده است و معادل کل سرمایهگذاری از ابتدای تاسیس آن است.
وی افزود: تفاهمنامههای متعددی با فعالان اکوسیستم نوآوری به امضا رسیده است و به تناسب هر رویدادی که برگزار میکنیم تفاهمنامههایی به امضا میرسد. به عنوان مثال در این رویداد با کانون کارگزاران بورسی، مرکز مالی ایران و انجمن مالی اسلامی، تفاهم نامههایی را امضا کردیم.
بنابراین گزارش، سومین رویداد از سلسله رویدادهای پل سرمایه گذاری روز چهارشنبه ۲ اسفند ماه برگزار شد و در پایان این رویداد حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از غرفههای شرکتهای دانش بنیان حاضر در رویداد و سایر فعالان حوزه فناوریهای مالی بازدید کرد.